Ez volt Isten szándéka?
AZ ÚJSÁGOKBÓL, a televízióból és a rádióból rengeteg bűncselekményről, háborúról és terrorakcióról értesülsz. Ezenkívül megvannak a saját gondjaid is.
Tedd fel magadnak a következő kérdéseket:
▪ Ez volt Isten szándéka velem és a többi emberrel?
▪ Hol kaphatok segítséget, hogy meg tudjak birkózni a gondjaimmal?
▪ Van bármi remény arra, hogy egyszer béke lesz a földön?
- Istennek mik a szándékai, ezt csak ő tudja, ha van olyan, hogy Isten, vagy felsőbb hatalom, ami irányít minket
- A gondokat igazából minden ember saját maga oldja meg, egy kis külső segítséggel, de amúgy magától.
- Remény, az meg mindig van....
- Nem hiszek semmilyen istenségben.
- Vannak emberek, akikre mindig számíthatok.
- Amíg emberek élnek a Földön, addig nem.
- isten boldognak teremtette az embert, minden rosszat az ember vonz be magának a gondolkodásával
- a bibliában már rég le van írva a segítség, meg egyéb könyvekben, de isten benned van, csak hinned kellene benne-magadban
- amíg az ember gyarló, addig nem lesz béke a földön. amíg létezik irigység, meg hatalomvágy, meg önzőség.
-Passz senki se tudja,hogy ha egyáltalán létezik akkor mi lehet a szándéka. Lehet most is popcornt zabálva nézi a háborúkat.
-Család/barátok
-Ha a világon 2 ember lenne és 1 mákos guba már azért is harc indulna. Ha meg ember nem lenne nincs ki azt mondja,hogy béke van.
A válaszaim röviden:
1. Nem.
2. Istentől, akár barátokon, rokonokon vagy keresztény testvéreken keresztül.
3. Emberileg nincs remény, de Isten megígérte, hogy egyszer lesz béke a földön.
És most, miután ezeket az Őrtoronyból szó szerint kimásolt kérdéseket megválaszoltuk, be fogod másolni kérdezői kommentként a folytatást is?
Részemről köszönöm, de egyrészt boldogulok a szervezet kiadványai nélkül is, másrészt meg már láttam...
Üdv. :)
Majdnem bebizonyítottam, hogy hülyeséget írtam most, de mégsem. Lehet támadni, hajrá xD Most magamat próbálom támadni kicsit.
pl. van 3 ember.
x,y,z
X azt mondja Z -nek, hogy Y meghalt. Y viszont csak elutazott.
Akkor végülis X információt közölt Z-nek?
Ha tudnánk, hogy Y él, akkor tudnánk, hogy X hazudik vagy rosszul tudta a dolgokat. Tehát végülis ott van az információ, csak nem az, aminek látszik. Ilyen eset is lehetséges.
Ne itt téríts kérdező,az internet az ördög világa,vigyázz!
de a válaszaim:
1.Miért,tudsz olyat mondani,ami Isten beleegyezése nélkül megtörténhet?
2.belül,önmagamban,ahol Isten lakozik.
3.szerintem van.ha nem is teljes béke,de bízom benne,hogy az emberiségnek felnyílik a szeme,és tudatosabban fognak élni.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!