Hol szerepel a Bibliában, hogy Isten nekünk, embereknek adta volna a Földet?
zsoltárok 115:16
Az egek az Úrnak egei, de a földet az ember fiainak adta.
Köszönöm a válaszokat!
A teremtés leírásánál az szerepel, hogy gyakorlatilag az Éden Kertjét adta oda, de még az sem szerepel ott, hogy teljes tejhatalmommal.
A Zsoltárok 115,16 remek, itt próbáltam kötekedni, hogy az ígéret földjéről lenne esetleg szó, vagy valami ilyesmiről, de itt ugyan az a szó szerepel, mint rengeteg esetben, mikor az egész földet említi. Úgyhogy nem nagyon tudom ezt a példát szétzilálni.
Köszönöm, hogy ilyen gyorsan megkaptam a választ.
Kedves kérdező!
Ritka az ilyen őszinte ember aki nem ragaszkodik foggal-körömmel a saját elképzeléséhez és belátja, ha téved.
Jó ilyennel is találkozni ezen az oldalon.
Köszönöm én is.
Esetleg még ez is ide illik:
Zsolt.8:5-9 ""Micsoda az ember - mondom - hogy megemlékezel róla? és az embernek fia, hogy gondod van reá? Hiszen kevéssel tetted őt kisebbé az Istennél, és dicsőséggel és tisztességgel megkoronáztad őt! Úrrá tetted őt kezeid munkáin, mindent lábai alá vetettél; Juhokat és mindenféle barmot, és még a mezőnek vadait is; Az ég madarait és a tenger halait, mindent, a mi a tenger ösvényein jár.""
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!