Ha elkezdeném hírdetni magamról az embereknek, hogy Isten fia vagyok, akkor mit csinálnának velem?
Figyelt kérdés
hasonlókat mondanék,mint pl."Én vagyok az út,az igazság,és az élet"2011. jan. 25. 12:44
1/24 anonim válasza:
1-2 ember minimum hinne neked és inná a szavaidat, 1-2 felháborodna hogy megint egy őrült aki átveri az embereket, a többi le se sz*rna.
2/24 anonim válasza:
szerintem csak szimplán hülyének néznének és kiröhögnének. esetleg pár fanatikus még el is hinné.
3/24 anonim válasza:
Na akkor én a többi vagyok:-) Felőlem az Obama testvére is lehetsz, úgy sz.rlak le ahogy vagy:)
4/24 anonim válasza:
Amerikában ebből megtudnál élni, csak legyen jó a beszélőkéd.
5/24 anonim válasza:
A Lipót már bezárt,úgyhogy nincs mitől aggódnod.
Jelentkezz az ezo tv-be,műsorvezetőnek,mint Isten fia.Biztos sokan hívnának.
6/24 Zenon válasza:
Szerintem alapból komplett idiótának néznének.Sirály lenne!
A gonoszabbja felvenne, és feltenne a youtube-ra Szalacsi és Gátvéder mellé. =)
A jobb lelkűek pedig felajánlanák Neked,hogy elkísérnek a legközelebbi klinikáig.:) (Kérlek,csináld meg!)
7/24 anonim válasza:
Ha emellett még betegeket gyógyítasz kézrátétellel, kenyeret szaporítasz, meghalsz, majd harmadnap feltámadsz, akkor valóban el fogják hinni neked.
8/24 anonim válasza:
Ha képes lennél a vizet borrá változtatni, akkor lehetnél kocsmáros, ha a halottakat feltámasztanád és a vaknak visszadnád a szeme világát, akkor pedig menj orvosnak. De mindenképp csatolj a szövegedhez egy-két csodatételt. Ja és nem árt, ha meghalsz és három nap múlva feltámadsz!
9/24 anonim válasza:
13:43
Nem, ezeket a tetteket utólag kreálták annak az embernek aki ugyanígy elkezdte híresztelni, azt amit a kérdező mond. :)
10/24 anonim válasza:
Én ma reggel épp azon gondolkodtam, hogy ha még egy Jehova megtalál, azt fogom neki mondani, hogy az Istennő földi helytartója vagyok.
Szerinted melyikünket néznék nagyobb hülyének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!