Ha elkezdeném hírdetni magamról az embereknek, hogy Isten fia vagyok, akkor mit csinálnának velem?
Köszönöm a válaszokat,igen jókat derültem némelyiken:-D
Azért kíváncsi lennék igazi mély vallásosok véleményére is.A kérdés nem provokáció,mielőtt esetleg vki.kijelentené,tényleg kíváncsi vagyok a véleményükre.
16:09 Hát igen,Jézus is ezért intette a két vakot,hogy ne pofázzák el,dehát az emberek olyan pletykásak:-)
Én majd mindent ráfogok a Gyurcsókra,vagy a Tihanyira;-)
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:29
Ez az én kommentem volt, és hívő vagyok. Milyen választ vártál?
a tettekből/cselekedetekből tudjuk meg az igazat, szóval ahogyan az utolsó válaszoló mondta korábban, "virítanod" kéne egy két dolgot, hogy hiteles legyen a szavad...persze lenne olyan is, akiknek a szavad elég feltéve, ha összeérnek mondataid, és kerek értelmes egészet alkotnak. :)
üdv
26/F
LastOne.Left
12:49
ja,hát konkrétan nem tudom,majd leírják,ha akarják:) csak eddig nekem úgy tűnt,hogy nem hívők válaszoltak,legalábbis nagyrészben nem.
Én hívőv vagyok. A cselekedeteidről ismerszik meg a szellemiséged. C.S.Lewis így írt Jézusról: aki Istennel teszi magát egy helyre, az
1. hazudik
2. bolond
3. igazat mond.
Egy jó ember aki erkölcsös életet él, másoknak szenteli az életét és fel is áldozza, csodákat tesz, valószínűleg nem hazudik, hiszen ezzel a saját halálát idézte elő a korabeli héber társadalomban. Aki bolond, az viszont nem képes ilyen csodálatos tanításokra. Tehát elgondolkodhatunk azon, mi van, ha igaza volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!