Mit módosítottál?
Nos nem te fogod megítélni az embereket hanem Jézus és a Teremtő.
"Ja hogy az előzményeket kihagyod így persze hogy nem érthető a dolog.
Ismerned kell a történet elejét is ahhoz hogy értsed az egészet."
Erre válaszoltam a módosítással.
Nos igen. Ez igaz!
NEM A MI DOLGUNK ÍTÉLNI!
Vidiripi
Az nem módosítás csak nem írtad ki a teljesen s ahogy írtad úgy nem egészen érthető ennyi.
Vidiripi
"Jobban mondva egyes szabályok bűnösnek mondanak ki embereket, akik..." a szeretet ellen tesznek.
Gátolják azt.
"Vidiripi
Az nem módosítás csak nem írtad ki a teljesen s ahogy írtad úgy nem egészen érthető ennyi."
Akkor megkérlek téged is , és minden Tanút, hogy ti is teljes igéket írjatok idézetként, ne csak kiragadott részeket, mert arra is vonatkozik az állításod!
/egyébként ezt Berta rendszeresen kéri tőletek, csak valamiért mindig elsiklotok a kérdés felett/
Vidiripi
Ha én idézek akkor azt úgy is teszem hogy az egész szerepel.
Nos én meg kértem Bertától hogy ne általánosítson velem szemben de valamiért mindig elsiklik a kérdés felett.
Van olyan is hogy nem írom ki de akkor csak 1 vagy 2 igét említek. annyit meg meglehet nézni. Persze csak ha akarja.
Az ennél a kérdésnél szereplő igének még a helye sem volt megadva. Ha visszább olvasol akkor látni fogod.
JHVH tanúja Isten Izraelje. (Ézs 43)
Viszont van egy modernkori felekezet, akik Jehova tanúinak nevezik magukat, USA-ban, Pittsburghben jött létre, alapítója Charles Taze Russell (1852–1916), szabadkőműves, és ilyen alapon építette fel szervezetét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!