Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kik a Jehova tanúi?

Kik a Jehova tanúi?

Figyelt kérdés

2012. márc. 17. 12:10
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy jelentést módosítottam.
2012. márc. 18. 23:21
 32/48 anonim ***** válasza:

Mit módosítottál?

Nos nem te fogod megítélni az embereket hanem Jézus és a Teremtő.

2012. márc. 18. 23:29
 33/48 anonim ***** válasza:

"Ja hogy az előzményeket kihagyod így persze hogy nem érthető a dolog.

Ismerned kell a történet elejét is ahhoz hogy értsed az egészet."

Erre válaszoltam a módosítással.

Nos igen. Ez igaz!

NEM A MI DOLGUNK ÍTÉLNI!

2012. márc. 18. 23:52
 34/48 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Az nem módosítás csak nem írtad ki a teljesen s ahogy írtad úgy nem egészen érthető ennyi.

2012. márc. 18. 23:57
 35/48 anonim ***** válasza:
95%
És nem azért írtam, amiket írtam, hogy más vallását szídjam vagy azt sugalljam, hogy meg kell szűntetni az egészet. Csak annyit szerettem volna mondani, hogy valakit vagy szeretünk, vagy nem. És szerintem a keresténység lényege a szeretés, segítés lenne. Csak azt akartam írni, hogy egyes szabályok gátolják ezt és bántóak.
2012. márc. 18. 23:58
 36/48 anonim ***** válasza:
Jobban mondva egyes szabályok bűnösnek mondanak ki embereket, akik nem tesznek a szeretet ellen.
2012. márc. 19. 00:00
 37/48 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Jobban mondva egyes szabályok bűnösnek mondanak ki embereket, akik..." a szeretet ellen tesznek.

Gátolják azt.

2012. márc. 19. 00:03
 38/48 anonim ***** válasza:

"Vidiripi

Az nem módosítás csak nem írtad ki a teljesen s ahogy írtad úgy nem egészen érthető ennyi."

Akkor megkérlek téged is , és minden Tanút, hogy ti is teljes igéket írjatok idézetként, ne csak kiragadott részeket, mert arra is vonatkozik az állításod!

/egyébként ezt Berta rendszeresen kéri tőletek, csak valamiért mindig elsiklotok a kérdés felett/

2012. márc. 19. 09:34
 39/48 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Ha én idézek akkor azt úgy is teszem hogy az egész szerepel.

Nos én meg kértem Bertától hogy ne általánosítson velem szemben de valamiért mindig elsiklik a kérdés felett.

Van olyan is hogy nem írom ki de akkor csak 1 vagy 2 igét említek. annyit meg meglehet nézni. Persze csak ha akarja.

Az ennél a kérdésnél szereplő igének még a helye sem volt megadva. Ha visszább olvasol akkor látni fogod.

2012. márc. 19. 09:39
 40/48 anonim ***** válasza:

JHVH tanúja Isten Izraelje. (Ézs 43)

Viszont van egy modernkori felekezet, akik Jehova tanúinak nevezik magukat, USA-ban, Pittsburghben jött létre, alapítója Charles Taze Russell (1852–1916), szabadkőműves, és ilyen alapon építette fel szervezetét is.

[link]

2012. márc. 19. 16:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!