Vidiripi
S ők nem szeretik egymást?
De igen. Szereteik. Csak vannak akik kirekesztenek másokat.
Például melegeket, bűnösöket stb..
Meg olyan szabályokat is hoznak páran, amiknek nincs értelme. Pl nem lehet vért kapni, nem lehet ilyen meg olyan húst enni, nem szabad gyógyítani xy napon (na jó ez talán már nem). A másik pedig, hogy szeretik sokan kisajátítani Istent és közölni, hogy csak az ő vallásuk szerint lehet eljutni Istenhez.
Elnézést, ha mást megsértettem ezzel. De tényleg hiszem, hogy nem ezen múlik, hogy valaki jó vagy sem, hogy milyen húst eszik és mikor. Természetesen ezek szokások és nem nehéz betartani. Csak durva, hogy ilyeneken veszekednek sokan. Durva, hogy a keresztények egymást is mocskolják, hogy egyik hisz a szentekben, a másik nem fogadja el őket stb...
Katolikusok szerint gyónás kell a bűn bocsánathoz, gyakran politizálnak is.
Ilyen marhaságokon összeveszni, hogy van-e szentháromság vagy nincs...
Van aki az élvezetet bűnnek tekinti alapból.
Van aki egy nép felszabadítását várja, világuralmát.
Sokan elítélik a drogoskat, alkoholistákat, ahelyett, hogy segítenék őket.
Vannak akik világvégét prédikálnak, ahelyett, hogy a jelennel törődnének és segítenék a másik embert.
Nem azért kell valakinek nem hinni, mert ő a gonosz. Hanem a szeretet útján kell járni és akkor nem lehet gond.
Kit érdekel, hogy hamarosan jön a világ vége, ha lehet holnap már fel sem kelünk?
Jó, érdekes dolgok, elismerem. De ezek miatt bombázni a másikat és ilyen információkra építeni a jövőt
Vidiripi
Sorold a baromságokat!
Az hogy milyen húst ehetnek az az ószövetségben volt benne az újszövetségben már nincs ilyen kitétel.
Kisajátítani Istent! Hehe ez jó vicc! Nem tudom hogy ki hisz abban hogy Istent kilehet sajátítani de az nincs tisztában 1-2 dologgal.
Az újszövetség is írja hogy a keresztények tartózkodjanak a vértől. Mivel ez a dolog külön is kivan emelve így nagy jelentősége van a dolognak.
Az egyénnek joga van eldönteni hogy milyen orvosi kezelést akar s ha ő vér nélkülit akar akkor ezt biztosítani kell neki. Talán kevesen tudják de választható az orvosi kezelés is nem csak az orvos.
Igen, joga van dönteni mindenkinek, hogy milyen vért akar, de pokolba küldeni miatta??? Szerintem az sok.
Sorolom a baromságokat egy pillanat.
"
csecsemőkeresztelő helytelen
ünnepeken való részvétel helytelen
szerintem politikailag sem feltétlenül kell semlegesnek lenni, csak a vallást ne keverjük már bele. A kereszténység a szeretetet tanítsa.
homoszexualitás szennyes testi-lelki állapot
Noha lelkiismeretre van bízva, barátkozik-e egy Tanú nem-Tanúkkal, helytelennek számít ilyen emberekkel barátságot ápolni
Szellemi gyengeségnek és veszélyes irányú gondolkodásnak minősül a születésnapok, névnapok, ún. keresztény nagy ünnepek ünneplése vagy azokon való akár passzív részvétel is"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!