Szerintetek minden vallás egy vallás lesz? Vagy minden vallás egy valláshoz tartozik majd?
Nem hiszem, hogy minden vallás egy vallás lesz és nem is kell, hogy egy legyen.
A Jehovások nekem valamiért nem tetszenek, amikor elkapnak az utcán és baromságokat beszélnek...Tisztelet a kivételnek...
Nem a vallást kell eltörölni, hanem a hülyék létezését megakadályozni.
1. A Jehovások kivesznek részleteket a bibliából.
2. Az Istenben lévő hit nem egy könyv tisztelete, fanatikus betartása, amit kitudja, hogy kik írtak, marha szubjektív módon. Ha ismered a Bibliát, rá fogsz jönni, hogy nem az a lényege, ami le van írva.
A keresténység lényege a szeretet lenne, de ezt már teljesen kiforgatták, mint régen is az egyház tette.
A Biblia ószövetség része szinte használhatatlan mese, ahol úgy írják le Istent, mint egy idiótát, akitől rettegni kell.
Egyes zsidók meg elvakultan azt gondolják, hogy a megváltó őket fogja felszabadítani.
Zavaró, hogy egy misén már több a szertartás, régebben politika is volt meg hasonlók, mint a normális mondani valók.
És nem szeretném a Bibliát sértegetni, meg Istent sem.
De akiknek ilyesmik jönnek le az egész kereszténységből, hogy a melegeket üldözni kell, Isten xy népért van, nem normálisak szerintem. Meg azt sem tudom elképzelni, hogy egy jó szívű, rendes, tisztességes ember elégjen a pkolban, csak mert nem gyón vagy házasság előtt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!