Isten minek veszi azt ha katolikusról áttérsz protestánsra?
Figyelt kérdés
picit úgy érzem hogy jobban szeretem a református közösségeket illetve picit kényelmesebbnek hangzik a protestánsok bűnvallása, és nem tudom mi tévő legyek2012. febr. 5. 00:39
21/23 anonim válasza:
"Szerintem ezt látva Isten csak kedvesen elmosolyodik, miközben rázza a fejét. És ha protestánsról térsz át katolikusra, akkor is. :)
"
szerintem is :)
22/23 anonim válasza:
akkor már szerintem érdemes lenne további keresztény vallásokat is megismerni, mielőtt döntessz - bár valahol az áll, hogy mindenki maradjon meg a maga vallásában.Mármint az Ígében valahol.Én nen járok sehová, nem gyakorlom, elnéázést h nem tudom hol.Ószövetség első harmada sztem.
23/23 anonim válasza:
Ha jobban érzed magad menj át oda! A lényeg,hogy Jézust kövesd A Biblia(!!) alapján...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!