Hogyan lehet hinni Istenben?
Nem a semmiből lett, hanem évmilliárdok alatt fejlődött ilyenre!
Annyira vicces egyébként veletek bigottakkal "vitatkozni". Jót szórakozom rajtatok, és egyben borzasztónak találom, hogy ilyen emberekkel vagyunk körülvéve. Miért nem foglalkoztok valós dolgokkal?
Soha nem hallottál Bill Osborne-ról. Így nem is láttad soha. Szerinted akkor nem is létezik. Pedig létezik. Barátom.
A feltámadt Jézus ugyanúgy valóságos személy. Őt én még nem láttam, ez nem azt jelenti, hogy nem létezik. De létező személy, mások látták, beszéltek vele, együtt ettek vele, miután ő visszajött a halálból. Mivel ezek az emberek egyöntetűen kiálltak ennek igazságáért, nem sajnálva még az életüket sem, ezért hiszem, hogy igazat mondtak, mert hazugságért egyszerre sok ember nem teszi tönkre az életét, hogy meg is haljon a végén.
Csak elfelejtettem, hogy te Szimonetta nevű csaj vagy, én meg egy tapasztalt, és gondolkodó férfi. Már rég megtanultam, hogy szinte egy nő sem következetes, hanem érzelmi lény, különösen, ha fiatal. Szóval az időmet vesztegettem, na nem baj, nem az első eset :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!