Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nem érzitek úgy néha hogy a...

Nem érzitek úgy néha hogy a Biblia megelőzi a korát?

Figyelt kérdés

Én olyan nagyon sokat nem tudok róla, csak egy két dolgot, pl az "első oldalon" a világ teremtéséről, és ahogy olvastam, teljesen az az érzésem lett, hogy na de hét ez majdnem, ha nem teljesen a törzsfejlődés sorrendjében mondja. (???) Honnan lőtték be ilyen pontosan? Mi alapján??

Meg ugye az ominózus TUDÁS amit ha megszerzünk elveszítjük Istent. Akor a tudományra asszociálva, a vallásosság fordított arányosságban elterjedt. És lehet a túlzott "tudomány" lesz a végzetünk pl bombák, biofegyverek...nem irónikus? Már mikor megmondták. Olyan mintha időgéppel vitte volna vissza valaki, azt a könyvet, nem?

2011. aug. 18. 10:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem előzte meg a korát, csak alapigazságok vannak benne és kész, amikor a Bibliát "írták" akkor már vagdostak szét állatokat és növényeket, tudták hogy valamelyik viszonylag fejlettebb, primitívebb, stb. És akkor is logikusan rájöhettek, hogy a bénábból lesz a jobb :D
2011. aug. 21. 14:49
 12/12 anonim ***** válasza:

"A tudósok jellemzője, hogy általában semmiben nem tudnak megegyezni."

Hehe ez tetszett :)

2011. aug. 23. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!