Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Amikor gyóntok akkor nem...

Amikor gyóntok akkor nem érzitek furcsának hogy a papna elmondjátok az összes bűnötöket, titkaitokat netán nem szégyellitek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 22:48
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

nem.

azt hazudsz neki amit csak akarsz, sőt, az a gyakoribb, hogy a bűneiket elhallgatják.

tök mindegy mit csinálsz, így is feloldoz a bűneid alól.

falusi papnál tényleg ciki, mert téged személyesen is ismer :S

2010. júl. 3. 23:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
De igen, furcsa.Hiszen a bűneit szégyelli az ember,ezért nehéz beszélni róla.Sztem az a jó ha őszinte vagy vele,mert elvileg csak akkor ér vmit a feloldozás és ugysem mondhatja el senkinek,illetve megkönnyebbülsz.
2010. júl. 3. 23:22
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Én nem szoktam gyónni!
2010. júl. 3. 23:25
 4/8 anonim ***** válasza:
24%
Egyszerű, nem járok gyónni. Még jobb, nincsenek bűneim. Biztos van amit a papok bűnnek tekintenének, de úgyis mindenki a saját értékrendje szerint él.
2010. júl. 3. 23:26
 5/8 anonim ***** válasza:
15%
Nem a pap dolga és lehetősége feloldozni a bűnök alól, hanem Istené. Végülis neki azt mondasz, amit akarsz, aztán, hogy ehhez Isten mit szól, már egy más kérdés.
2010. júl. 3. 23:53
 6/8 anonim ***** válasza:
94%

van, amit szégyellek, de tudom, hogy ő azért van, hogy segítsen. lelki beszélgetéssel egybekötött gyónás nálam az igazi.

ha "csak" letérdelsz, elhadarod gyorsan, várod, hogy túllegyél rajta, az szerintem nem hoz sok változást az ember életébe. ezért jó, ha valaki 1 gyóntatót választ, az ismer, tudja, milyen vagy igazából és személyre szabott tanácsokkal tud ellátni

2010. júl. 4. 00:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Volt, hogy szégyelltem magam, és szépítgettem a bűneimet, de most már nem szégyenkezem a pap előtt.
2010. júl. 4. 14:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az nagyon kellemetlen, amikor hatszáznyolcvanötödszörre megyek ugyanahhoz a paphoz, és még mindig ugyanazokat a bűnöket kell felsorolnom.
2010. júl. 5. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!