Kisebb testi hibát felvállajátok vagy szégyellitek?
Nekem kis testi hibám a nagyon szabálytalan fogsorom, ami ráadásul születésem óta még nem oly fehér sem... És hogy a bőröm a lábamon nem a legszebb, vagyis randa amiért meglátszik rajta minden bogárcsípés, egyéb pötty...
Ha ezek nem lennének, egész magabiztos lennék, de így nem.
Viszont felvállalom, hát ez van, most mit tegyek?! Szóval hülyeség ezeken görcsölni.
De ha egy srác azt mondaná, hogy emiatt nem kezd velem, mert zavarja, akkor nem ugrok kútba. Mert nem kell nekem olyan, aki folyton e hibákra figyel... Nem fogok emiatt kínlódni, szégyenkezni, másban is van hiba...
sokat fogytam, és striás a bőröm a hasamon, és sosem fog eltűnni már. felvállalom.
18l
Én meg nem vagyok nádszál karcsú, mindig is teltebb típus voltam. Akinek tetszem, annak így is, akinek meg nem, az keresgéljen tovább. Simán felvállalom.
Sokkal jobb eleve a kisugárzása is az olyan nőnek szerintem akin látszik, hogy jóban van önmagával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!