Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kisebb testi hibát felvállaját...

Kisebb testi hibát felvállajátok vagy szégyellitek?

Figyelt kérdés
Ha felvállalod, és valaki meglátja, milyen a reakció, és ha nem vállalod fel, de valaki mégis valahogy meglátja, akkor milyen a reakciója? Ja és az is fontos, hogy fiú e vagy, vagy lány? Már csak azért, mert szerintem a lányok hiúbbak, persze nem minden esetben...
2011. júl. 13. 23:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem kis testi hibám a nagyon szabálytalan fogsorom, ami ráadásul születésem óta még nem oly fehér sem... És hogy a bőröm a lábamon nem a legszebb, vagyis randa amiért meglátszik rajta minden bogárcsípés, egyéb pötty...

Ha ezek nem lennének, egész magabiztos lennék, de így nem.

Viszont felvállalom, hát ez van, most mit tegyek?! Szóval hülyeség ezeken görcsölni.

De ha egy srác azt mondaná, hogy emiatt nem kezd velem, mert zavarja, akkor nem ugrok kútba. Mert nem kell nekem olyan, aki folyton e hibákra figyel... Nem fogok emiatt kínlódni, szégyenkezni, másban is van hiba...

2011. júl. 13. 23:35
 2/7 anonim ***** válasza:

sokat fogytam, és striás a bőröm a hasamon, és sosem fog eltűnni már. felvállalom.

18l

2011. júl. 13. 23:41
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem az orrom görbe,de még sosem érdekelt a más véleménye erröl.Akinek nem tetszik ne nézzen rám.
2011. júl. 13. 23:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Én meg nem vagyok nádszál karcsú, mindig is teltebb típus voltam. Akinek tetszem, annak így is, akinek meg nem, az keresgéljen tovább. Simán felvállalom.

Sokkal jobb eleve a kisugárzása is az olyan nőnek szerintem akin látszik, hogy jóban van önmagával.

2011. júl. 13. 23:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tökéletes fogsor (ez alatt nem rohadó vagy ápolatlan fogakat kell érteni:D) ,én nem szégyenlem egyáltalán.Lány vagyok,és nem nagyképüségből de mindig akadtak legyeskedő fiuk körülöttem,pedig se testre sem arcra nem vagyok szupermodell,viszont ki vagyok békülve magammal.
2011. júl. 14. 00:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Festékhiány:barnítózom,nem hófehér fog:inkább mosolygok,mint nevetek:)Sajnos én nem vállaltam még fel ezeket,pedig tényleg az az élet legfontosabb dolga,hogy békében legyünk önmagunkkal.
2011. júl. 16. 09:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Az első kérdésedre:mindig jobban görcsölünk a "mi lesz,ha meglátja" kérdésen,mint ahogy valójában történik,ez az egyik,a másik pedig,hogy ha szeretnek bennünket,vagy mi szeretünk valakit,akkor nem is hiba a kisebb hiba.Inkább kedves egyediség a szerelmünk testén.Ha egyáltalán észrevesszük...
2011. júl. 16. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!