Éreztétek már azt, hogy szégyellitek, hogy emberek vagytok?
Annyira undorító és gusztustalan lett minden...
Ahogy a természettel, állatokkal, és egymással bánnak az emberek az számomra visszataszító és nem érzem magam büszkének, hogy az emberi fajhoz tartozom...sőt...inkább szégyellem magam az "egész emberiség nevében" is...más is ezt gondolja vagy csak én érzem így?
Igen, nagyon sokszor érzem így.
Főleg azért, mert azt sem bírom felfogni, hogy az ember egyszerűen csak megszületik éli az életetét, gyereket szül stb... aztán meghal .Közben megöregszik, és tudja,hogy mi lesz a vége... Oké, természetes folyamat, de nekem felfoghatatlan,hogy mi lényege ennek. Bár már rájöttem, de ebbe nem megyek most bele.
Vajon a földönkívűliek, hogy 'oldották meg ', azt,hogy 1.ők öregednek-e, vagy ha igen akkor hogyan? 2. hogy oldják meg a wc-zést, ami nálunk elég fura szerintem...
Az ember nagyon érzékeny, és sebezhető.:S
köszönöm a filmcímet, meg fogom majd keresni, és megnézem! :)
igen! mondjuk az űrlények! :D feltételezzük, hogy ellátogatnának ide...és az embernek éghetne a feje előttük, hogy milyen gusztustalanul és ostoba módon kizsákmányolja a földet, meg tönkreteszi.
gondolok ilyenkor például olyan dolgokra, hogy...bébifókákat ölnek papucsért...meg csincsillákat kabátért, meg múltkor kapcsolgattam a tv-t és mondták, hogy levesbe szerzik a cápauszonyt, és a cápákat elkapják, levágják az uszonyát, és úgy visszadobják a vízbe, az meg csak süllyed, és úgy fullad meg, mert nem tud uszony nélkül tovább úszni...azonnal el is kapcsoltam...vagy a tömeges fakivágások...utánpótlás nélkül..stb...
hogy lehet az emberiség ennyire ostoba, hogy ennyire sz.rik arra, hogy maga alatt vágja a fát? fura és elkeserítő ilyenekbe belegondolni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!