Lányok ti is szoktátok néha úgy érezni, h szégyellitek, h nők vagytok?
Én néha kifejezetten szégyellem, h lány vagyok. Mikor egyetemen is jönnek szembe velem ezek a plázalakó cicababák, bal kezükön Vuitton táska, jobb kezükben iphone, a lábukon meg olyan cipő, amit egy rúdtáncos megirigyelhetne... majmolják a divatot, 6 kiló vakolat van a fejükön és bűzlenek a pacsulitól. Meg azok a képek, amiket napiszaron szoktak belinkelni! Kislányok pakolják ki a mellkezdeményeiket, mindenféle műf@sszal pózolnak és azt hiszik ez vicces. Az ilyenek miatt érik sztereotípiák a nőket és nekem kell szégyenkezni a sok idióta, buta tyúk miatt! Belegondolni is szörnyű, h ha rám néz vki lehet, h azt gondolja rólam, én is ilyen vagyok! Néha sikerül elhitetni velem, h a nők tényleg nem érnek semmit, nem jók semmire. A férfiak is azt hiszik mindent szabad! Tegnap mentem keletinél és egy csapat sztem szemétszedőkből álló férfi elkezdett nekem füttyögni meg markolászni a farkát meg beszólogatni, h ők majd engem...
mintha vmi kutya lennék. Kezd elegem lenni abból, h sem mint nőt, sem mint embert nem becsülnek meg, csak azért mert a nők nagy része azt hiszi attól lesz igazán nő, ha buta mint egy tyúk.
Ti nem szoktatok hasonlóképpen érezni?
Teljesen egyetértek veled.
Amennyire tudom kerülöm az ilyen idióta p*csák társaságát, mert felcsesznék az agyam...Ha meg beszólogatnak meg fütyülésznek odaszólok nekik vagy lenézően nézek rájuk, esetleg bemutatok nekik. Mert nőből vagyok ne merjenek ilyeneket csinálni mert odamegyek és nyakonb*szom egy seprűvel.
Ha még nagy fejesek meg komolyabb f*szok csinálnák az még oké de hogy söprögető, kukásemberek hozzám ne szóljanak.
Nem szégyellem.
Egyetemen tanulok, teszek az alakomért, eljegyeztek, igyekszem kedves, előzékeny és udvarias lenni az emberekkel. Elegánsan öltözködöm, nem pedig illetlenül. Nem hiszem, hogy szégyellnem kéne magam azért, mert az emberek egy része hulladék.
nem.
elsőrészt, én büszkevagyok rá hogy olyan nő vagyok, akit nem lehet összekeverni egy p*nával. illetve nem azokkal akiket említettél, mert ár extrémen öltözködöm és néha megbotránkoztatóan, de nem úgy.
másrészt... és itt jön a kifejtős rész :)
1. csak a felszínes emberek nem látnak át a divaton és a vakolaton - ezt értem mind egyes viselőjükre, akik azthiszik ettől értékesebbek, és értem ugyanúgy azokra akik azt hiszik azalatt nem is lapulHAT iazi nő, aki csak el van nyomva a média által sugárzott gennybe.
Ezen felül ha a munkás a f*szát fogdosva közli veled hogy megb*sz, akkor valószínűleg mégsem macinaciban vonultál előttük végig. Ezzel semmi baj, de gondolj bele hogy ha nekik az jön le hogy te is ilyen vagy, akkor valahol mély felháborodásod mögött rejtőzhet benned valami ami erre utal.
Az hogy egy kalap alá vesznek miinden nőt az valóban idegesítő, de őszintén: nekem is vannak sztereotípiáim a férfiakról. Sőt mondok jobbat: sokkal nagyobb előnyben vagyok ha be tudom bizonyítani, hoyg rám illenek ezeket a sztereotípiák, mintha csak bizonygatnám hogy az idilli női képet is felülmúlom.
Hogy a divatolás mennyire szégyen vagy nem szégyen az másik kérdés. nem értek egyet az egész divatiparral és az erőszakos megnyilvánulásával: de valljuk be...ha midnenki az út közepére fog sz*rni akkor mi is. és semmi megbotránkoztató nem lesz benne. ez egy hullám, majd elmúlik. hogy kinek tetszik és kinek nem, az egyéni probléma, de mindneki követ valamilyen divatot, csak nem midnenki azt amelyik alegjelentősebb az adott korban.
"de valljuk be...ha midnenki az út közepére fog sz*rni akkor mi is."
Ezt a mondatot kiemelve:)
Én azért se mennék a többiekhez hogy együtt szarjunk az út közepén. Elintézem magam egy fánál:)
"Ezen felül ha a munkás a f*szát fogdosva közli veled hogy megb*sz, akkor valószínűleg mégsem macinaciban vonultál előttük végig."
Ez a másik probléma. Semmi kihívó nem volt rajtam. Farmer, ráadásul nem is a feszülős fajta, hosszabb fekete kabát, sapka, sál. Magassarkút hordok de max 1,5 centi a sarka nem nagyobb. Nem is avval van a baj, h megdugna, de ezt miért nem lehet magában tartani? Mi nők sem kezdjük el hangoztatni, h jaj de meglovagolnám a hancúrléced, ha szembejön egy helyes srác...akkor törne csak ki a parasztlázadás! Olyan mint ha azt hinnék, h mindent megengedhetnek maguknak, csak azért mert én nő vagyok. Nem érzem, h a világ egyenrangúként kezelné a férfit és a nőt. Ez a fő bajom. És akkor még ezt tetézi a sok idióta p*csa a majomkodásával.
Hát pedig akkor sem. Én tudom mit miért teszek vagy mit miért NEM tennék, és semmiben nem lennék benne csak azért mert ez a menő vagy ez a divat mostanság.
Mondtam már nemet rengeteg dolognak, aminek a mai fiatalok képtelenek.
17/L
háát pedig de:) de semmi baj, nem látod át. itt nem kell extrém dolgokra gondolni. teljesen hétköznapi. írok neked példát, és nem kérek rá olyan választ h de te azt sem meg ezt sem, mert példák, nem minden emberre vonatkoznak.
a nők és a magassarkú. praktikátlan,kéynelmetlen, egészségtelen, de hordják.
körömlakk. sz*r, büdös, egészségtelen, de kenik.
hajfesték. szintén. oké, vonatkoztassunk el a női dolgoktól... ételek. felzabálunk minden sz*rt, mert az a természetes. jusson eszedbe ha legközelebb sültkrumplit eszel. italok. megiszod a kólát, mert az a mmindennapos, közben semmi jót nem tesz veled. finom, esetleg ráfoghatjuk - de milyen jó érzés lehet ha nem kell visszatartanod a sz*rt mig hazaérsz...?
hmm lássukcsak... fülbevaló. átszuratod a fejed mert ez a természetes. internet. ott ülsz most is előtte, mert eflogadott, mert mindennapos. miért nem éppen tehenet fejsz? mert nem abban a világban élsz. ennyi.
szőrtelenítés. ugye hogy nem mész strandra szőrös lábbal? pedig milyen hülyeség, mégis nekiesel szőrteleníteni rendszeresen, hiába fáj a gyanta, vagy hiába erősödik a szőr a borotvától.
...elég vagy kérsz még példát?:)
na ugye hogy ugye? ezek mind olyan dolgok, amin bizonyos ídővel ezelőtt sírva röhögtek a népek. pár száz éve ha azt mondod hogy ciki a szőrös láb szerintem diliházba csuknak, mégis ma már ez van. szóval lényeg a lényeg: ha holnptól mindenki az utcára sz*rik, egy bizonyos idő után te is oda fogsz.
Ezekszerint nem értetted amit írtam de sebaj;)
Szőrtelenítés, körömlakk, hajfestés...most ezt komolyan gondoltad?? Még totális véletlenségből se ezekre gondoltam. Cigi, pia, drog, k*rváskodás, feltűnősködés, mások lenézése...ezekre gondoltam ami a mai világban van. És ezek közé NEM tartozom. Se hajat, se körmöt nem festek akkor hogy boldog legyél.
Ennyire ne hidd hogy k*rvára tudsz mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!