Lányok ti is szoktátok néha úgy érezni, h szégyellitek, h nők vagytok?
Én néha kifejezetten szégyellem, h lány vagyok. Mikor egyetemen is jönnek szembe velem ezek a plázalakó cicababák, bal kezükön Vuitton táska, jobb kezükben iphone, a lábukon meg olyan cipő, amit egy rúdtáncos megirigyelhetne... majmolják a divatot, 6 kiló vakolat van a fejükön és bűzlenek a pacsulitól. Meg azok a képek, amiket napiszaron szoktak belinkelni! Kislányok pakolják ki a mellkezdeményeiket, mindenféle műf@sszal pózolnak és azt hiszik ez vicces. Az ilyenek miatt érik sztereotípiák a nőket és nekem kell szégyenkezni a sok idióta, buta tyúk miatt! Belegondolni is szörnyű, h ha rám néz vki lehet, h azt gondolja rólam, én is ilyen vagyok! Néha sikerül elhitetni velem, h a nők tényleg nem érnek semmit, nem jók semmire. A férfiak is azt hiszik mindent szabad! Tegnap mentem keletinél és egy csapat sztem szemétszedőkből álló férfi elkezdett nekem füttyögni meg markolászni a farkát meg beszólogatni, h ők majd engem...
mintha vmi kutya lennék. Kezd elegem lenni abból, h sem mint nőt, sem mint embert nem becsülnek meg, csak azért mert a nők nagy része azt hiszi attól lesz igazán nő, ha buta mint egy tyúk.
Ti nem szoktatok hasonlóképpen érezni?
hé cicco most mérvagy ideges? én nem a táradalmi deformációkról beszéltem, mint drog cigi stb. én a társadalmi normákról beszéltem. a feltételezés pedig, amire te reagáltál először, hogy ha társadalmi normává válik az utcánsz*rás akkor milesz. egyébként ez a drogokra is igaz, amint társadalmi normává válnának alegtöbb ember nem így vélekedne róluk (lásd alkohol, kávé) de oké, engem nem érdekel hoyg te nem is kávézol és nem is iszol.
Rádásul külön megkértelek hogy ne védd ki azzal hogy te nem fested a hajad, mert ezek randomra kiemelt példák voltak a hétköznapokból, amit mindenki nem csinál, de társadalmi normává váltak, pedig nem jó szokások.
jóh am tudod mit? nem érdkele hogy érted-e mit magyarázok csak egy jótanács a jövőre: nem kell mindjárt a másik torkának ugrani ha érzedh ogy igaza van :)
Még ha igazad is van akkor se arról beszéltem. :)
Az utcánszarást te példának vetetted fel, én példának használtam.
Bocs hogy nem tudod megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!