Fiatalok, egész nyaratokat a Tumblr és a Facebook előtt töltitek, nem érzitek magatokat rosszul?
Nem, mert nem töltöttem egész nyaram a Facebook előtt.
És én amikor fentvagyok, beszélgetek emberekkel, ami szintén baromi jó időtöltés, mert imádok beszélgetni, csevegni másokkal.
Nem,én átismételtem azoknak a szemináriumoknak az anyagát,ami jövőre is lesz.Meg tanultam,kötelező irodalmakat olvastam.Szívesen dolgoztam volna,de itthon nem találtam semmit,otthon pedig úgy kezelnek,mint egy óvodást,így külföldi melóról nem lehetett szó.
Facebook-om meg nincs!
Miért döglesz a gép előtt,amikor strandra meg kirándulni is lehet menni már gyakorlatilag fillérekből?
Én nem ezt csináltam. De megértem, hogy aki így elszúrta az idejét, az pocsékul érzi magát, jogosan.
Több hetet voltam a szüleimnél, udvart rendeztünk, segítettem a kertben, és minden reggel kitakarítottam házat, és mire hazajöttek, főztem nekik ebédet. Egyszer "nyaraltam", amikor meglátogatott itthon a barátnőm, sétáltunk, söröztünk, zsonglőrködni tanultunk (a sógorom tanított). Most meg szétkaptuk a lakást, amint kiverem az álmot a szememből, megyek tapétát leszedni. Utána rendbe teszem az egyetemi jegyzeteim.
Ja, és rengeteget olvastam a nyáron, többezer, talán több mint tízezer oldalt, megismerkedtem néhány új szerzővel. Szóval hasznos nyaram van :D
A nyaram nagy részét munkával töltöttem. A szabadidőmet meg netezéssel, sportolással, bulizással.
Amúgy nem tudom mi az a tumblr. Facebookom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!