Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Íratlan tumblr szabályok?

Íratlan tumblr szabályok?

Figyelt kérdés
Ha valaki follow-ol, akkor nekem is illik? Mit és mennyit nem szégyellsz posztolni, mit nem szabad, mi idegesíti az embereket? Most regisztráltam, és nem nagyon vagyok tisztában, hogy milyen emberek vannak itt, meg hogyan kell használni.
2011. jún. 25. 02:06
 1/4 A kérdező kommentje:
Meg mondjuk tökidegenként mennyire illik followolni valakit, és aztán összevissza lájkolgatni a postjait meg hozzászólni?
2011. jún. 25. 02:08
 2/4 anonim ***** válasza:
46%
Már alig várom az érdekes válaszokat,lesznek csak magyarosabban fogalmazva.
2011. jún. 25. 07:18
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Ha azt se tudod, hogy kell használni, minek regelsz ilyen p*csa cuccokra?
2011. jún. 25. 10:31
 4/4 anonim ***** válasza:
89%

1. íratlan szabály: soha, semmilyen körülmények között nem beszélünk a Tumblrről a Tumblrön kívül.

(Amúgy azt posztolsz, amit szeretnél, azt followolod, akit szeretnél, reblogolsz, amit csak akarsz. Ennek ez a lényege, hogy nincs semmi "szabály". Jó tumbizást.)

2011. jún. 25. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!