Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiatalok, egész nyaratokat a...

Fiatalok, egész nyaratokat a Tumblr és a Facebook előtt töltitek, nem érzitek magatokat rosszul?

Figyelt kérdés
Voltam kb. 2 hetet nyaralni a Balatonon és 1 napot a Szigeten. A többi időmet a számítógép előtt töltöttem és ezzel nem vagyok egyedül sajnos.Csak nekem van emiatt bűntudatom,hogy egész nyaram elpocsékoltam szinte?
2011. aug. 17. 02:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A Tumblr-t szerintem nem a tizenéves korosztály használja...
2011. aug. 17. 13:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Én nyár elején éreztem így, aztán úgy döntöttem belecsapok a lecsóba és lelépek au parinek, amíg a suli el nem kezdődik. Elég jó döntés volt, végig nyaraltam a nyarat és a facebook használatot is sikerült kb napi egy órára csökkentenem, vagy kevesebbre, többre nem is lenne energiám. :D

Minden csak akarás kérdése. Igaz egy fillért nem kerestem rajta, de visszatudtam spórolni az útiköltségemet, így ha nullán is maradtam, de legalább gazdagodtam némi élménnyel. :)

2011. aug. 17. 22:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem a facebook akkor van bekapcsolva, ha írni akarok valakinek, azért egész nap ezt csinálni durva lehet. Ha már gépezek, akkor is lehet sokkal hasznosabb dolgokat tenni ennél.

De ezt csak most kezdted el érezni, hogy az egészet elpocsékoltad? Közben nem volt rossz érzés? Azért egész nap ülni a gép előtt egy szobában, miközben ezerféle dolgot lehetne tenni, nyomasztó lehet. Bocs nem bántásból, csak fura.

Most már mind1, de legalább már következő nyáron okosabb leszel és tudod, hogy ez így nem jó, nem szabad a lustább megoldást választani, ha a barátaiddal akarsz foglalkozni, hát találkozzatok, menjetek el egymáshoz, szervezzetek programot... stb, ne a neten beszéljetek (persze a távoli barátok kivételt képeznek ezalól)

2011. aug. 18. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!