Akik a 80-as években születtetek! Nem érzitek magatoknak öregnek?
Én 88as vagyok és nem érzem magam öregnek:)
Esetleg ahoz érzem már öregnek magam, hogy még midnig sulizzak és csak alkalmi, egyetem melletti munkákból éljek. De majdcsak kialakul.
Nem nagyon.
Amikor 15-16 éves voltam, mindig a huszonévesek között forgolódtam, én is annyi idős akartam lenni, mint ők. Most meg olyan érdekes, velem egykorú emberekkel alig találkozom társaságban, mindig csak fiatalabbakkal. Ettől néha kicsit tényleg úgy érzem, hogy "öregszem", ha pl. olyan dolgokat említek meg, hogy milyen közéleti események voltak teszem azt 2003-ban, hiszen egy 18-19 éves erre aligha emlékszik.
De ettől függetlenül nem érzem magam öregnek, inkább csak furcsállom, hogy a korombeliek hogy el vannak tűnve. Talán inkább ők érezhetik magukat öregnek, hogy így bezárkóznak, mert tényleg semmilyen rendezvényen nem találkozom velük, pedig amikor még kistini voltam, pont az ilyen 22-28 közöttiek "uralták a terepet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!