Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Akik a 80-as években születtet...

Akik a 80-as években születtetek! Nem érzitek magatoknak öregnek?

Figyelt kérdés
Én néha igen, főleg, amikor látom, hogy a 90-es években születtek is már szinte felnőttek.
2011. aug. 5. 00:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is 88-as vagyok. Nem így fejezném ki magam, inkább csak elcsodálkozok, hogy pl.: jé, 2000 is már 11 éve volt, és hogy akkor voltam annyi idős, mint most az egyik unokahúgom. Nehéz elhinni, hogy már annyi idő eltelt.
2011. aug. 5. 00:24
 12/22 anonim ***** válasza:
60%

Párom 1983-ban született. Nemrég ünnepeltük a 28. születésnapját és köszöni szépen nagyon jól van. Nem érzi magát öregnek. :)

Én 1992-ben születtem. Hamarosan 19 éves leszek. Szerintem teljesen jó korban vagyok. Csak az a vicces, hogy amikor még nem voltam 18 nagyon vártam, de amúgy semmi nem változott.

A fiatalabbakat meg nem irigylem, főleg a 13-14 éveseket, mert a nagy részük egy olcsó kis k.rva. Tisztelet a kivételnek persze.

2011. aug. 5. 00:29
 13/22 A kérdező kommentje:
A kis tiniket én sem irigylem. Nem is éreztem jól magamat tizenévesen. Folyton másoktól függtem, mindig parancsolgattak. Az iskolában tanárok, otthon a szüleim. Külsőre sem voltam nagy szám. Most jobban érzem magamat ilyen szempontból. Csak durva belegondolni, hogy milyen hamar telik az idő.
2011. aug. 5. 00:33
 14/22 anonim ***** válasza:

Hehe, azért ez jó, oviban beszélgettem utoljára arról, hogy ki hány éves. :D

Amúgy '86-ban születtem és minden OK. Bizonyos dolgokra már nem leszek képes az életben (pl. nem leszek operaénekes, balettáncos, focista és fizikus), de még mindig sok a lehetőség. :)

25f

2011. aug. 5. 00:38
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

84 es vagyok és rettenetesen öregnek tudom magam érezni .sőt meglátok egy felvételt mittom én pl : a kimittudot a yutúúbon a 90es évekből és kétségbeesetten zokogni kezdek h te jó ég ezt mi még otthon a szocreál kanapén ülve a fekete fehér tünde elött mekkora feelingel néztük ..pfff ..döbbenet mennyi minden történt azóta ..

(amúgy egy nő korunkban öregedvén sokkal nehezebb helyzetben van ,ha nincs valós identitása és kellő függetlensége ,én ezt gondolom.)

1 majdnem xxx27xxx éves nőő

2011. aug. 5. 00:57
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is olyan öregnek érzem magam.Legbelül még mindig 16 vagyok és még mindig szívesen lennék 16 éves.Persze a kamaszkori problémákat leszámítva.

Ejj milyen jó volt,mikor otthonról elszöktem a szerelmemhez 16 évesen..Néha jó nosztalgiázni.

Érdekes ez az eltűnés.Én is azt látom,hogy eltűntek a korombeliek mind a rendezvényekről,utcákról,szórakozóhelyekről,de tényleg mindenhonnan...Vagy a 13-16évesek(akik 19nek néznek ki)vannak mindenhol,vagy pedig a bőven 35-40 fölöttiek...

1987-es nőci.

2011. aug. 5. 01:24
 17/22 anonim ***** válasza:
85-ös vagyok... de, elég trotylinak érzem magam... :(
2011. aug. 5. 06:35
 18/22 anonim ***** válasza:
78-as vagyok, és nem vagyok öreg :) A 30. születésnapom évében éreztem magam szarul emiatt, de elmúlt, túljutottam rajta.
2011. aug. 5. 09:55
 19/22 anonim ***** válasza:

Én is 84-es vagyok, és én is szeretek nosztalgiázni (például minden hétköznap reggel nézem a Kacsameséket, hátha elkapom a részt amit soha nem adtak le végig:-)

Szerencsére nem látszom annyinak amennyi vagyok, és belül sem érzem magam ennyinek, csak például itt a gyk-n amikor olvasgatom, hogy milyen gáz a trapéz nadrág, vagy hogy jönnek vissza a cuccok amiket én is hordtam anno, na az tényleg fura.

2011. aug. 7. 22:43
 20/22 ava87 ***** válasza:
100%
Jajj, arra a Kacsamesék részre én is emlékszem :D Gyerekkorom meghatározó traumája volt :D
2011. aug. 7. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!