Miért hisztek Istenbe?
Egy kaunn nevezetű "próféta" keresett meg privátban és megpróbált megtéríteni. Miért van az, hogy a nem vallásosak jobban tiszteletben tartják azokat akik hisznek, mint a vallásosak azokat akik nem hisznek?! Miért kell térítgetni? Nem gondolja bárki is, hogy ateista révén majd akkor fordulok a vallás felé ha igényem lesz rá és nem akkor amikor rám erőszakolják?!
A 26 éves anyuka
"Ugye milyen furcsa, hogy mikor népszerű lett a kereszténység hirtelen jött egy sötét középkor...."
Hát ez elég relatív. Az újkor nekem sötétebbnek tűnik. A középkorban legalább nem mosták az emberek agyát folyamatosan a tv-vel, a reklámokkal, az állandó zajjal.
Én hiszek Istenben ... miért nem hiszel te is??? Veled még soha nem történt olyan hogy valami úgy történt ahogy te akarod és közben érezted hogy ez nem csak a te érdemed valaki segített ,melletted volt,van?? Vagy amikor egyedül vagy érzed hogy ott van Isten is.
De gondolom a szüleid se valami vallásosak és te se ezért nem érzed mind ezeket.
+++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++
Én nem hiszek Istenben.A szüleim katolikusok minden vasárnap mennem kell velük templomba.Kiszámoltam hogy eddig a rövidke életemből 660 órát töltöttem templomban.Ez borzasztó ennyi idő alatt mennyi mindent csinálhattam volna?
Ha Isten létezik és jó akkor mért hagyja hogy valaki fogyatékosan szülessen?Hogy tud egyszerre midenkire figyelni?Hol van?Miért hívjuk Istennek?És még milliónyi válaszolatlan kérdést tudnék feltenni.A szüleimnek hiába mondom hogy nem létezik,nem hisznek nekem.Felteszem hogy Isten létezik ,de akkor nagyon Gonosz.Csak rosszat akar.Hagyja hogy az Afrikában élő emberek éhhalált haljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!