Én úgy hogy szerintem ő egy másik dimenzióban él vagy nemtudom és ő teremtette ez a dimenziót és ha meghalunk egy másik dimenzióba kerülünk (lehet hülyeséget írtam, akkor bocs mindenkitől)
2010. jún. 13. 22:40
1/9 anonim válasza:
Ba-be, ban-ben. Én Istenben hiszek, nem Istenbe.
2010. jún. 13. 22:52
2/9 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy, hol él, a lényeg, hogy szeret és segít, ha szükségem van rá :) Amúgy szerintem mindenhol ott van.
2010. jún. 13. 23:11
3/9 anonim válasza:
Szerintem meg mindenütt ott van Bikicsunáj.
2010. jún. 14. 01:19
4/9 pelgrim válasza:
Én úgy hiszek benne mint egy mindenható Törvényben: Tehát nem egyjóságos valakiben, aki a jó embereket megjutalmazza, a gonoszokat pedig megbünteti.
Isten nekem egy Hatalom, Bölcsesség és szereret kimeríthetetlen forrása bennünk és körülöttünk mindenütt. Egy Vezérlő Alapelv, Egy eredeti önfejlesztő ihlet, melynek minden más lény a fejleménye, az ember is. Aki szellemi képességei révén öntudatát oly tökéletesre fejlesztheti, hogy eléri azt amit a vallások mennyországnak neveznek.
2010. jún. 14. 19:35
5/9 anonim válasza:
NEM HINNI KELL, HANEM KERESNI.EZ MAGÁNÜGY, NEM TARTOZIK SENKIRE. HA MAGÁNYOS VAGY, KERESHETSZ EGY KÖZÖSSÉGET, AMI BETÖLTI A NAPJAIDAT ÉS KISZORÍTJA A "MEGISMERHETETLENT", VAGYIS LEZÁRJA A KERESÉST. TALÁLSZ EGY HELYETTES SZOMJAZÓT OSZT KÉSZ. AZ ÉLET MINDEN PILLANATA NEKED VALÓ CSODA, ÉS EZEN TÚL KELL KERESNI, HA HIÁNYÉRZETED VAN.
2010. jún. 14. 19:44
6/9 anonim válasza:
Isten van és ez nem magánügy! Ő maga az élet és tőle függ mindenki! Ha szeretnéd megismerni, olvasd többet a Bibliát. Van Atya, Fiú és a Szent Szellem! Ez utóbbival személyes kapcsolatban is lehetsz. Ezt nem vallásos tradíciókkal tudod elérni, hanem őszinte és tiszta szívű Istenkereséssel. Ő mértéktelenül ad mindenkinek aki kér tőle! Isten 1 szerető apa, Krisztus a legjobb barátom a Szent Szellem pedig az én mindennapi segítőm!!!
2010. jún. 15. 18:54
7/9 anonim válasza:
19:44 Ne kiabálj!
2010. jún. 15. 23:21
8/9 anonim válasza:
tetszik a kérdés nyelvtani formája.
az előzőnek is válasz..
Bábel tornya is közügy volt. most arrafelé, Iránba vannak a hallgatás tornyai a zikkurátok, ahová a halottakat teszik ki a madaraknak.
A keresés MAGÁNÜGY, a felelősséget az életedért, ami az Egyetlenhez kapcsol ne add át az együtt őrjöngőknek.
Az igazságot pedig nem mástól kapod, hanem magadban találod, ha minnél kevesebb mocskot érintesz.
2010. jún. 16. 12:17
9/9 anonim válasza:
"másik dimenzióban él vagy nemtudom" neked tényleg inkább a hitet ajánlom a logika helyett
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!