Sátánisták! Miért hisztek abban, amiben?
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:06
Te olyan okos vagy!
A sátánizmus címke alatt sokféle hit, és eszmerendszer van. Te az ördögimádókat kérdezed. Kétlem, hogy a magyarok ide látogatnának.
Van egy központféleségük Szarvason, bár ez inkább online dolog, ha tartanak is szertartásokat egy pincében. A linket persze nem adom meg, jobbnak látom így. Egy ideig vitatkoztam velük a fórumukon. Ők úgy gondolják, hogy Lucifer, már csak a neve miatt is a fényhozó. Szerintük Isten zsarnok, Lucifer, és barátai ezért lázadtak fel, és a pokol tulajdonképpen egy a zsarnok Istentől szabad hely. Nagyjából ez a nézetük lényege.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:15
Köszi a választ! Ma fontolgattam én is h felmegyek egy ilyen hasonló fórumra, és próbálok párat áttéríteni... akkor nem lenne sok értelme ügye?
Nem hiszem, így indultam neki én is. Ahol démoni bűvölet van, ott az igazság lepereg. De tegnap a gyülekezetemben volt egy nagyon jó bizonyság. A tanítónk mesélt egy házaspárról, ahol a feleség keresztény volt, a férj pedig makacs ateista. Az asszony látogatóban volt valakinél, együtt imádkoztak a férjéért. Másnap a férj megtért. Az asszon csak 8 hónappal később említette, hogy imádkoztak akkor érte. A férj pedig akkor elmondta, hogy betöltötte akkor a tudat, hogy szüksége van Istenre.
Szóval a harcunk szellemi, ahogy meg is van írva. Az ellenállókat nem győzködni kell, hanem a démonaik ellen kell hadakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!