Miért hisztek Istenbe?
Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 12:01
2/47 anonim válasza:
Én pontosan ezért hiszek a sátánban. Meg hát a sátán jóval erősebb ugye...
3/47 anonim válasza:
Mert van. Nekem már sokszor segített. Ha beteg vagy akkor is azt mondod hogy jajj istenem,és nem azt hogy jajj keresztanyám.
4/47 anonim válasza:
Mert létezik .. Vagyis lehet hogy nem
6/47 anonim válasza:
és mivel magyarázzátok azt a sok szörnyűséget ami a világban történik? ha Isten létezne,és tényleg olyan jó lenne,akkor tenne ellene
8/47 anonim válasza:
mert megteremtette a nyelvtankönyvet, amiben a -ban,-ben ragok használatára tanít. -.-
9/47 anonim válasza:
Nem hiszek. A kereszténység nagyon szép ötletként kezdődött- az embereknek utat mutatott a helyes élet felé, példabeszédekkel, és olyan (kitalált!) történetekkel, amik az akkori emberekre hatással volt. Ma már az egész a hatalomról szól. Annyi mindent bebizonyítottak, hogy nem igaz, és annyi rossz dolog történt isten nevében, hogy az szégyen.
A mai embereknek nincs szükségük ilyen támaszra, vagy nem ilyen formában.
Amúgy is- mi az, hogy isten? Anubisz is isten. Odin is. Danu is.
10/47 anonim válasza:
Én nem tudom,hogy hizzek-e benne. Olyan furcsa.. Érdekes ,ha létezik akkor miért akar rosszat ártatlan embereknek?? Pl.: miért hagyja ,hogy elveszítsék a munkájukat a jó emberek és az utcára kerüljenek? Ezek szerint ,ha létezik annyira nem is jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!