A hitgyülisek emlékeznek a saját rohamaikra?
Ne haragudj, de nem értem, hogy mire gondolsz. Minek az oka? Hogy a nyelveken szólás az oka, hogy részegnek gondolták őket?
Isten kitölti a Szent Lelkét az emberekre, de az nem jár olyan jelenségekkel, hogy az ember hanyatt vágja magát és gurul jobbra-balra, tényleg mintha nem lenne magánál. Ezt láttam a hitgyüliseknél. Azt már csak hallottam, hogy röfögtek is, meg hasonlók. Ilyenekre nincs példa a Bibliában se. Ha betölti az embert a Szent Lélek, annak nem hiszem, hogy különleges külső jele lenne. Max. az arcán látszik az illetőnek, ahogy Te is láttad, vagy letérdel, leborul az Úr elé, esetleg sír. A nyelveken szólás pedig a Szent Léleknek az egyik ajándéka a sok közül.
Szóval a Biblia sem említ ilyen esetet meg én sem gondolom, hogy ez a fajta viselkedés Istentől lenne. Ahogy írtam előbb is: emberek vagyunk és embérként viselkedünk. Isten teremtett minket embernek, akkor miért tenne olyat Velünk, hogy amikor betölt minket, állat vagy részeg módján viselkedjünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!