Hitgyülisek, jehovások hozzátok csöngettek már be ateisták vagy más vallásúak vasárnaponként?
tetszik ez a kérdés:)
de erre valószínűleg nem fognak válaszolni...
Miért, hozzád csengetett be Hit gyülis vasárnap? Szerintem inkább a Vidám Vasárnapon vagyunk.
Az ateisták kaptak olyan felkérést, hogy hirdessék azt, amiben hisznek/nem hisznek? Tudod, nekünk Jézus mondta. Aki megzavart téged vasárnap a nyugalmadban, remélem bocsánatot kért.
Hitgyülis nem,csöngetett be csak bejött melóhelyemre ahol dolgozom kóválygott körbe-körbe,mire megkérdeztem segíthetek-e annyit mondott,nem köszönöm és a kezembe nyomott egy papirt,hogy olvassam el,majd "térj meg! térj meg! fogadd be Isten-t! vagy meg akarsz halni?! nézz vidám vasárnapot!"felszólításokkal idegesített miközben szorongatta a karom....nos,mit szólsz ehhez? neked tetszett volna ez a stílus? nem hiszem...
Az ateisták azért nem térítenek mert képesek tiszteletben tartani más emberek vallását(engem még nem akartak meggyőzni és nem is tudok rá példát)ellentétben veletek,mert a többségetek kb.ilyen stílusban térít ahogy azt írtam.
akik becsöngettek hozzám többször azok Jehovások voltak,szintén nem túl tapintatos stílussal.bocsánatot nem kértek.(gondolom meg voltak győződve róla,hogy biztos csak jót tesznek,nem számít,hogy a másik ember nem kiváncsi a dumájukra)
Jézus azt tanítja nektek,hogy legyetek erőszakosak az emberekkel,ne vegyétek figyelembe,hogy ők milyen vallást,nézőpontot,filozófiát szeretnének választani az életben? ez aztán a színtiszta önzetlen szeretet hm...nem semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!