Hitgyülisek, jehovások hozzátok csöngettek már be ateisták vagy más vallásúak vasárnaponként?
Nem sok vallás teszi ezt meg hogy házról-házra prédikálja a Bibliai igazságokat. Ez teljesen olyan mint Noé napjaiban, ő is mindenkinek elmondta hogy özönvíz lesz és a bárkán biztonságban vannak, de hallgatott rá valaki? Nem.
Kösz hogy végig olvastál, ez az én véleményem.
06-13 20:16 -nek
"Hiszek, de nincs szükségem ehhez vallási közösségre, és úgy gondolom Isten sem ez alapján ítél meg!"
Nem egy közösség alapján ítél meg viszont ahhoz hogy "kincseket gyűjts az égben" ahhoz tenned is kell valamit!
Nem arról szól hogy elmész dolgozni, haza jössz, eszel, iszol, pihensz, tv -zel, alszol és ennyi(nem csinálsz rosszat). Hanem arról hogy mennyire vagy buzgó a jó hír terjesztésében. De tényleg sajnálom azokat embereket akik ilyen rossz élményekben részesültek eddig, remélem egyszer rájöttök az igazságra. További jó éjt!
"nem kell a saját káromon megtanulni hogy pl milyen nehéz leszokni a cigiről, alkoholról stb. -ről."
-ennek örülök,jól teszed,hogy nem károsítod a szervezeted.
"Az hogy behúznak meg nem zavar mivel önvédelmet lehet alkalmazni, az nem tiltja senki sem. De én még egy ilyen emberrel sem találkoztam. Csak olyannal aki elég szépen leosztott..de tudod ez az ő hibája, nekem nem érdekem hogy hallja az igazságot, saját magát fosztja meg ettől."
-Nem érdeked,hogy hallja az igazságot...akkor miért csöngetsz be hozzá? szép mellébeszélés,le a kalappal.csak nem tudom miért csodálkozol,hogy ezt nem hiszik el neked...talán mert nem igaz.
azon gondolkoztál már,hogy miért osztottak le,és más Jehova tanúit miért osztanak le? válaszolj nekem erre a saját szavaiddal,ha megkérhetlek...érdekelne.
"Tehát szerencsésnek érezheted magad azért mert van aki becsönget és meg akarja osztani veled ezt az örömhírt, az meg már a te felelősséged hogyha "behúzol" mindegyiknek(ahogy te írtad)..."
-Jáhhhú! szerencsés vagyok! megmentettek! a hősök! a kiválasztottak! engem világi bűnös embert...nevetséges.
behúzni nem fogok senkinek...
"Sajnálom hogy azt gondolod hogy téríteni akarunk."
mégis mit gondoljak ha bibliával a kezetekben becsöngettek vasárnap délelőtt,és kiselőadást tartotok???
vagy van olyan aki azt hiszi,ti vagytok a postás,csak szeretnétek megosztani a világnézeteteket mindegyik lakóval?:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!