Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha elmennék hipnózisra akkor...

Ha elmennék hipnózisra akkor emlékeznék az UFO elrablásom részleteire?

Figyelt kérdés
404 szerint valami tudatalatti elraktározza az emlékeimet a tudatomból ki törölhetik az idegen lények de a tudatalattimból már nehezebben. Hipnózis segítene előkotorászni a tudatalattimból ezeket az emlékeket??
2011. okt. 1. 11:14
1 2
 1/18 anonim válasza:
81%
nem láttad már véletlenül a Negyedik tipusú találkozások című filmet? :D full az amit most leírtál
2011. okt. 1. 11:17
 2/18 A kérdező kommentje:
mér abba is volt hipnózis? és hogy volt? sikerült a 0.tipusu találkozás filmbe?
2011. okt. 1. 11:19
 3/18 A kérdező kommentje:
ja bocsesz nem 0. hanem 4. tipusu csk én úgy hallottam edig h 0. tipusu 4.ről még edig nem hallottam :S
2011. okt. 1. 11:20
 4/18 anonim válasza:

Ha érdekel a film keress rá google-ba, jó film, de fikció

Első típusú találkozás: az ember egy nem emberi civilizáció valamely jelét észleli (rádióüzenet, fényjelek, távoli objektum, stb.).

Második típusú találkozás: az ember észleli egy nem emberi civilizáció alkotta eszköz mozgását, működését, de a részletek nem kivehetőek, és a lényekkel nem kerül kapcsolatba.

Harmadik típusú találkozás: az ember közvetlen kapcsolatba kerül más civilizáció lénye(i)vel. A kétoldalú kapcsolat mindkét oldal fizikai jelenlétén alapul.

Negyedik típusú találkozás: a kapcsolatfelvételt nem az ember kezdeményezi, és akaratán kívül történik meg, melyre többnyire nincs befolyása.

A szakma utólag vezette be ezt és a következő kategóriát az esetfeldolgozások utólagos elemzése alapján.

Ötödik típusú találkozás: szintén utólagos kategória, mely azokra a nem ember által kezdeményezett kontaktusokra vonatkozik, melyekben az embert a lények saját, akár genetikai kísérleteikre használják, szövetmintát vesznek, de az emberi lény többnyire tehetetlen résztvevője az eseményeknek.

Nulladik típusú találkozás: a fentiek mintájára bevezethető kategória, az ember önmaga ismeretlen képességeivel való szembesülését értjük alatta.

2011. okt. 1. 11:25
 5/18 A kérdező kommentje:
hűűű utolsó te asztán érted a szakmát kösszencs!
2011. okt. 1. 11:31
 6/18 anonim ***** válasza:
Igen hipnózissal elő tudják szedni, de ha a tudatalattidból is kitörölték akkor nem.
2011. okt. 1. 11:51
 7/18 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek a hipnózisban. De próbáld ki hátha mégis működik. Viszont arra számíts hogy nem 2 forint lesz.
2011. okt. 1. 13:00
 8/18 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. okt. 1. 13:37
 9/18 anonim ***** válasza:
Hipnózis segíthet. Minden tudatalatti működést felszínre hoz. Én nem hiszek a reinkarnációban, a szellemekben, sem az ezo-ban. Ezek nem létező fantáziaszülemények. Ha valóban volt UFO elrablásos élményed akkor a hipnózis felhozza. Vagy ha csak kitaláltad , képzelted, a fantáziádban van akkor is. Az UFO-k létezésen nem tudománytalan, elvileg létezhetnek, semmi köze az ezoterikus zavarosságokhoz.
2011. okt. 1. 13:48
 10/18 A kérdező kommentje:
Ezekben 404se hisz. Köszike az értelmes válaszokat most kivételesen normális válaszokat kaptam eszt már szeretem ;)
2011. okt. 1. 14:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!