Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Látott már valaki tiszta,éles...

Látott már valaki tiszta,éles képet,videót földön kívüli objektumról(UFO),létformaról?

Figyelt kérdés
Leszögezem,nem vagyok szakértő,csak kíváncsi...Annyi hiper-szuper megapixeles kameráink,meg távcsöveink vannak!Pl a tik-tak videó,Gimbal,Flir1,stb.Csak foltokat,meg remegő képeket vesz fel a millió dolláros katonai"kamera".Ez az egy kérdésem van csak.Hol vannak a végső bizonyíték fotói,videói?Ebbe a mai világba csak sikerűlne már valakinek kiposztolni valamit,aminek nyoma maradna?Ha pl a rádió jelek négyzetes törvényét nézzük(csak felfedez minket valaki,hát jelezzünk),aligha a jel miatt jönnek.A Fermi-dolgot meg nem kell bemutatni szerintem...apró időablak vagyunk a végtelenben.Max véletlenül találhatnak ránk.Megint csak a kérdés...Hol a felvétel,amin lehet akár a FÖLDÖNKÍVÜLI ŰRHAJÓ "rendszámát"is látni?Mert minden nem cenzúrázhatnak...vagy mégis?

#élet #AATIP
ma 19:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Én a saját szememmel láttam.

De meg kell mondjam, hogy eszembe sem jutott levideózni sokkos állapotomban.. és valószínűnek tartom, hogy nem vagyok ezzel egyedül, azért nincsenek "valós bizonyítékok", amelyek teljes megelégedettségedre szolgálhatnának.

ma 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!