Szerintetek a Jehovák vagy egyéb szekták fognak elkövetni tömeges öngyilkosságot 2012 miatt?
JEHOVA tanúi sosem hirdettek dátumokat, kérlek te aki azt mondod, az Őrtorony sok dátumot tartalmaz , tölts fel ebből egyet legalább ! Jehova tanúi és az öngyilkosság teljesen távoláll egymástól.
Nem irigyellek. Nagyon borzalmas életed lehet. Jehova ellenségének lenni, nem semmi vállalkozás. országgyűlési adatokkal jössz? Jehova tanúi hivatalos egyház, te szerencsétlen. a démonok már annyira elvették az eszed, hogy azt sem tudod mit irkálsz, csak a gyűlölet hajt előre. de biztatlak: NE FÉLJ, nincs már sok hátra neked. ha arra vársz, hogy Jehova tanúi "tömeges öngyilkosságot " kövessenek el, akkor foglald le magad, és készíts magadnak egy forró kávét, mert hosszú időt fogsz várakozni. az írásaidból kitűnik, hogy te nagyon nagy bajban vagy. Őszintén sajnállak. :)
Kedves RÉVAI ILDIKÓ!
Gondolom a hozzászólásod alapján közeli kapcsolatban lehetsz a Jehova Tanúi Egyházzal.
Nem tudom pontosan melyikünk válaszától háborodtál fel ennyire, vagy gondolom magától a kérdéstől, de gondolj csak bele, hogy a Te válaszaidnak milyen hatása lesz az emberekben?
Idéznék: "te szerencsétlen", "elvették az eszed", "azt sem tudod mit irkálsz", "csak a gyűlölet hajt előre", "nincs már sok hátra neked", "te nagyon nagy bajban vagy. Őszintén sajnállak", "elnémulhatsz egyetlen pillanat alatt", "teljesen elcsúszott emberi életek".
Te úgy gondolod, hogy nekem az fog eszember jutni erről, hogy a Jehova Tanúi őszinte, türelmes, igaz emberek társasága? Nekem ha semmi kapcsolatom sem lett volna soha az egyházzal, most hallottam volna azt a szót, hogy Jehova, akkor benem nagyon is negatív érzést váltott volna ki belőlem a hozzászólásod. Mint ahogy ki is váltott.
1Jn 4,20 "Ha azt mondja valaki, hogy: Szeretem az Istent, és gyűlöli a maga atyjafiát, hazug az: mert a ki nem szereti a maga atyjafiát, a kit lát, hogyan szeretheti az Istent, a kit nem lát?"
Téged idézlek, de neked mondom, mert aki ítélkezik ugyan azon ítélet alá fog esni.
"...kérlek válogasd meg a szavaidat..."
Szia
Kedves László !
Azt látom, nagyon tudod, hogy NEKEM MIT SZABAD ÉS ILLIK mondani. Na, akkor most figyelj: A legkevesebb az számomra, hogyha az Istent ( Jehovát és a szervezetét ) káromló, és rágalmazó emberek mit gondolnak a türelmemről. Jehova jól ismeri a szívem, akárcsak Péter apostolnak, aki heves természetű, de bátor és tiszta szívü volt, neked és a társaidnak, akik a világhálón névtelenül gyalázzák és vádolják a testvéreim és az Teremtőt végképp nem óhajtok megfelelni. Ha úgy gondolod,hogy azért nem lesz belőled sosem Jehova tanúja, mert én "türelmetlen és bántó " vagyok, ne áltasd magad, ugyanis azért nem lesz: MERT NEM LEHET AKÁRKI Jehova tanúja, úgy ahogy szép és okos sem lehet bárki. :) Miután tömeges öngyilkosságról beszéltek, és szektának nevezitek Isten szent szervezetét, inkább bújjatok el és kérjétek a köveket, hegyeket hogy rejtsenek el Isten haragjától. Az jellemző az ördögre, és képviselőire, hogy úgy gondolják, vágómarhák vagyunk, akire bármit mondhatnak... tévedés! Jehova ebben a vitában nem engem, hanem téged és a társaidat fog elmarasztalni ! Nekem pedig csakis az Ő VÉLEMÉNYE számít, és nem a megkeseredett démonos-istenkáromlóké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!