Szerintetek melyik vallás fog elterjedni a világon, illetve Európában 2012-ben?
"Nagyon vívódom magammal mostanában, ésa környezetemben senki sem érzimagát jól a bőrében. Valami újat, rendkívülit várok."
Hát igen, a vallások csupán erre jók, az emberek várnak valamit amitől jobban érezhetik magukat, újabb hazugságot, újabb áltatást miszerint a valódi világ is úgy működik mint a filmekben, a rossz elnyeri büntetését a jó pedig boldogan él míg meg nem hal. Rossz hír: a világ nem így működik. Ha úgy érzed jó ember vagy akinek jár a boldogság, akkor azt neked kell kiharcolnod, nem érdemes mindenféle égi jelekre várni.
"Szerintetek melyik vallás fog elterjedni a világon, illetve Európában 2012-ben?"
Szerintem az emberek szinte egyáltalán nem fognak vallásokkal foglalkozni, ahogy már évszázadok óta egyre kevesebb ember vallásos és egyre kevesebbet számít a vallás az emberek életében. Amúgy szerintem a kereszténység még mindig első lesz, utána persze az iszlám és a többiek.
szerintem nem új vallás fog elterjedni, hanem egy új világnézet, amivel a vallások tévedései eltávolíthatóak, amivel egységes vallás jöhet létre. ez egyébként egy magyarázat, válaszok sora a miértekre, tanításnak is mondható, és már most hozzáférhető...persze ha az egyén kellően nyitott, akkor értheti meg mondanivalóját...:)
üdv
26/F
LastOne.Left
"Amúgy szerintem a kereszténység még mindig első lesz, utána persze az iszlám és a többiek."
Már nem a kereszténység az első, hanem az iszlám ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!