Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Gyakorló keresztény lányok és...

Gyakorló keresztény lányok és fiúk! Nektek is gondot okoz az önkielégítés iránti testi vágyaitokat legyőzése? (lehetőleg nemet és kort is írjatok! )

Figyelt kérdés
Sajnoss nekem még nem sikerültfelülkerekedni ezen, pedig kérem Isten segítségét, de a végén mindig elbukok. Lehet, hogy nagyon gyenge vagyok...Azt is megírhatjátok, ha hasonló helyzetben vagytok, mint én.(egy hívő 19/F)
2010. nov. 27. 12:54
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
70%

Előző előtti vagyok.

Előzőnek ment az up és 120%-ig egyetértek ezzel:

"Ti, hívők teszitek totál nevetségessé a saját isteneteket."

Engem a szervezett egyház gátolt meg sokáig, hogy elfogadjam valamiféle isten létezését.

Szerencsére mostanra odáig jutottam, hogy a miért ne kategóriába sorolom a kérdést.

Miért ne létezhetne.... valaminek lennie kell....

De 4 éves koromtól, kb 16-17-ig inkább el se fogadtam semmit.

Onnantól, hogy rájöttem (4 évesen), hogy amit nagymami csinál, illetve az egyház csinál nagymamival az egy nagy bullshit,

odáig amíg annyi természettudományos ellentmondásba ütköztem, h rájöttem hogy sok sok természettudomány csak álcázza, hogy mindent ért és a mindenség még komplexebb, mint gondoltuk, inkább el is zárkóztam bármiféle isteni elgondolás elől, mivel rájöttem, hogy az amit a tipikus keresztény 1ház mindig is csinált az emberekkel az nekem úgy kell, mint egy s3gglyuk a könyökömre.

Szerencsére már képes vagyok arra, hogy ne utasítsam el valamiféle felsőbbrendű hatalom létezését, és ebben engem az olyannyira favorizált RÓMAI KATOLIKUS ANYASZENTEGYHÁZ koncepciója és annak kivetülése csak hátráltatott, sőt majdhogynem elvette tőlem ezt a lehetőséget.

Szerintem nyugodtan verd ki. Vagy keress egy lányt akit szeretsz és éljetek bátran NEMIÉLETET megfelelő VÉDEKEZÉSSEL.

2010. nov. 29. 15:57
 22/65 anonim ***** válasza:
37%

"Engem a szervezett egyház gátolt meg sokáig, hogy elfogadjam valamiféle isten létezését."

Bizonyára azt gondolod hogy ezzel a kijelentéseddel az egyház jó működését tudod megcáfolni.Pedig éppen ellenkezőleg,annak helyes működéséről teszel tanúbizonyságot.Ugyanis az embereknek éppen arra van szükségük hogy tudják ,hogy nem VALAMIFÉLE Isten létezik,hanem szerető ,jó,igazságos,és a többi.

"Szerencsére mostanra odáig jutottam, hogy a miért ne kategóriába sorolom a kérdést."

Ez kéne hogy a legnagyobb tragédiát jelentse,mivel a bizonytalanságnál nincs rosszabb.Márpedig ez a mondatod nem fest úgy mintha olyan elképesztő,rendíthetetlen meggyőződésed lenne Istent illetően.

Az élet választásokból áll.Úgy haladok előre ahogyan képesek vagyunk választani az adott szituációban.A választás maga ,hogy hogyan döntök mind1 is valójában,mivel a döntés mögötti pátosz,lelki komolyság számít.Hisz dönthetsz rosszul,majd megbánod és kijavítod.A hangsúly a tudatos döntésen van.Ezért a legrosszabb a bizonytalanság ,mert ott nem születik tudatos döntés.Az is döntés lesz,csak éppen látszólag önkéntelen,nem tudatos,az emberben a szenvedélyek és sötét hajlamok döntenek.Ezekből a nem tudatos döntésekből az ember nem tud tanulni,egy ilyen döntés után telik az élet tanulság nélkül,és ezt majd ismét meg kell élni.

Az első mondatod.

Amit jó érvnek vélsz,a lehető legrosszabb ,hisz amellett szól amit pocskondiázni kívánsz.

A második mondatod.

Amit szerencsének gondolsz az a legnagyobb balszerencse.

Elképesztő arrogancia van sok emberben.Tényleg azt hiszitek hogy egy 2000 ezer éve fennálló egyházat,egy vallást akár meg tudtok cáfolni?Csak úgy pár gondolatmenetet végigfuttatva ?

1 jezsuita aki 4 évig tanul filozófiát ,4 évig teológiát ,az mit gondoltok miért megy szerzetesnek a pénzért (HAHA még magántulajdonuk sincs),vagy inkább komoly megfontoltságból és meggyőződésből ? HA TÉNYLEG ILYEN KÖNNYEN MEG LEHETNE CÁFOLNI MIÉRT NEM ÜRESEK MÉG A TEMPLOMOK ? MIÉRT NEM VÉGEZ ÖNKIELÉGÍTÉST TÖBB SZÁZMILLIÓ EMBER ?

2010. nov. 29. 17:01
 23/65 anonim ***** válasza:
72%

Még egy párszó a kedves kérdezőnek.

Sajnálom hogy kevesen vannak akik osztály a nézeteidet.Szerintem fölösleges ezt ide kiírni.Csak a tudatlan ateistákat fogod bevonzani akik csak gyűlölködnek.

De Katolikus apologétából biztosan keveset fogsz találni rajtam kívül.

2010. nov. 29. 17:05
 24/65 Srapnel ***** válasza:
54%

"MIÉRT NEM VÉGEZ ÖNKIELÉGÍTÉST TÖBB SZÁZMILLIÓ EMBER ?"

Végez. Ennél többen is. A férfiak 95%-a. Kb. 3 milliárd férfi van a világon. Ahhoz, hogy kijöjjön a 100 millió, az kell, hogy minden 30. férfi maszturbáljon. Szerintem lazán megvan.

2010. nov. 29. 17:40
 25/65 anonim ***** válasza:

Igazad van.Felelőtlenül mondtam egy számot.

Nem vagyok tisztában a statisztikákkal,nem vagyok szociológus sem.De te sem vagy az.

2010. nov. 29. 17:48
 26/65 Srapnel ***** válasza:
60%

"Elképesztő arrogancia van sok emberben.Tényleg azt hiszitek hogy egy 2000 ezer éve fennálló egyházat,egy vallást akár meg tudtok cáfolni?Csak úgy pár gondolatmenetet végigfuttatva ?

1 jezsuita aki 4 évig tanul filozófiát ,4 évig teológiát ,az mit gondoltok miért megy szerzetesnek a pénzért (HAHA még magántulajdonuk sincs),vagy inkább komoly megfontoltságból és meggyőződésből ? HA TÉNYLEG ILYEN KÖNNYEN MEG LEHETNE CÁFOLNI MIÉRT NEM ÜRESEK MÉG A TEMPLOMOK ?"

1. Ahogy te írtál, talán nem arrogáns? Dehogynem.

2. Senki nem cáfol senkit. A kérdezőnek joga van más vallások, vagy vallástalanok véleményét is meghallgatni. A világ lakosságának több, mint 2/3-a nem keresztény. Köztük olyan vallások is vannak, amik 2000 évnél régebbiek. Most akkor melyiknek van igaza? Arisztotelész nézetei is régebbiek. Szóval nem az számít, hogy mi milyen régi.

"1 jezsuita aki 4 évig tanul filozófiát ,4 évig teológiát ,az mit gondoltok miért megy szerzetesnek a pénzért (HAHA még magántulajdonuk sincs),vagy inkább komoly megfontoltságból és meggyőződésből ?"

Meggyőződésből is akár. Na és? Van, aki szentül azt hiszi, hogy vannak szellemek, vagy hogy ők Napóleon, vagy esetleg, hogy a földönkívüliek mondják nekik az utasításokat. Szentül meg vannak győződve róla.

A kérdezőnek csak azt tudom mondani, hogy gondolkodjon el azon, hogy mennyire lehet komoly, valódi, vagy abszolút jó egy olyan gondolkodó entitás, amely miután megteremtette a világot, benne a százmilliárd galaxissal, százmilliárd fekete lyukkal és galaxisonként százmilliárd csillaggal, majd egy egész bolygót, fél millió emberrel, amelyekből ma már majd' 7 milliárd van és egymással háborúzik, meg egymást öli, lopja (bezony a keresztény is), átveri, megerőszakolja, a környezetét tönkreteszi, az majd nagy ügyet csinál abból, ha néha maszturbálsz. Csak mert hát olyan fontos pontja vagy a világegyetemnek, hogy még az isten is azt nézi, hogy mikor nyúlsz magadhoz, mi közben lazán hagyja, hogy ártatlan gyerekeket molesztáljanak katolikus papok.

2010. nov. 29. 17:48
 27/65 Srapnel ***** válasza:
23%

"Nem vagyok tisztában a statisztikákkal,nem vagyok szociológus sem.De te sem vagy az."

Nem szégyen ám utánanézni.

2010. nov. 29. 17:49
 28/65 anonim ***** válasza:
52%

@ A válasz írója 40%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:01

15:57 - es vagyok

Egy pár dologról itt beszélnünk kell úgylátom.

Kommunikációs hiba van köztünk. Amit én leírtam azoknak a polgári értelmében gondoltam nem az egyházi nézetek alapján.

Te olyan dolgokra helyezted a hangsúlyt ami álmomba nem jutott volna eszembe hogy pontosításra szorulnak, hogy az üzenetemnek a lényege átmenjen.

Ezt én szőrszálhasogatásnak érzem és át is kapcsolnék támadóba, de meghagyom azt a lehetőséget a palettán, hogy te az egyházzal kapcsolatban tanultakat szeretted volna átadni nekem(ünk) és ezért szedted darabokra az amúgy tökéletesen érthető válaszomat, amiből érdekes módon az izomkeresztényeken kívül reményeim szerint mindenkinek ugyanaz jön le.

Ezt mindkét mondatomra amit elemeztél vonatkoztatom.

De akkor pontosítok:

Engem a szervezett katolikus egyházzal kapcsolatos, tapasztalt dolgok arra késztettek, hogy elutasítsam mindenféle isten akár Buddha, Isten, Kukulkan...... létezését is.

Remélem ennek tükrében a 2. analizált mondatom pozitívabban hat.

Az arrogancia. Hát, attól hogy a fejedben az él, hogy többezer éve ez megy és a világ 1/3 a így gondolkodik, attól az egyháznál és tagjainál arrogánsabb szervezetet keveset ismerni.

Tudom, hogy mindenki ezzel jön ilyenkor meg elnézést is kértek érte meg leimádkozták (könnyítettek a lelkükön ha ugyan volt benne feszültség), de az az eretnekséges inkvizíciós "és mégis mozog a földes dolog" eléggé jól mutat egy s mást.

Azt hinni, hogy a föld a világegyetem középpontja, azért mert egy láthatatlan ember ilyet sugallt/az ő kedvéért ki lett találva egy ilyen...... szemben egy tudós szavával, aki ott próbált szerencsétlen bizonyítgatni Isten barmainak valamit...

Ráadásul beszéltem pár hívővel már, érdekes módon tényleg azt hiszik, hogy a világ másik 2/3-a GARANTÁLTAN a pokolra jut, mert nem keresztény.

Vagy rájuk nem vonatkoznak a játékszabályok?

Egy csecsemő megszületik(az anyja scientológus az apja pedig egy református spermadonor), 0 mp-s korában kirakják egy lakatlan szigeten ahol felnő farkastejen, utána pedig kókuszleven elél néha amikor feláll neki rájön, hogy húzgálni kell és akkor lő....

Namost ez az ember leéli az életét ezen a szigeten, úgy, hogy a legrosszabb dolog amit csinált az az volt, hogy letépett életes során 900 tonna gyümölcsöt a fákról...

Nem igazán hisz semmiben. Néha azt hiszi a repülőgépekre esetleg, hogy isten(A SAJÁTJA, AMIT ODAÁLMODIK MAGÁNAK A CSILLAGOS ÉG ALATT) küldöttei figyelik.

Ő a halála után pokolra jut?

Ha igen akkor Isten(nagybetűs) meglehetősen igazságtalan, mikor a civilizált világban elvileg ennél az embernél 30000000x több bűnnel elvileg a mennybe jutnak emberek...

Csak azért mert vasárnaponként bebújt egy fülkébe és mesélt """Isten szolgájának""" utána meg elmondta 5ször ugyanazt a mondókát?.

Már csak egy dolgot nem értem, hogy mi a p*ának írtam ennyit, mivel neked úgyis lesz rá magyarázatod, más meg érti.

Magyarázat apropó.

A kifogáskezelésről hallottál már? Én biztosítási ügynökök sematikájának kapcsán tanultam iskolában.

Ugye amikor felveszik a polgárt ügynöknek, szegény a telefonba meg személyesen is csak hebeg-habog az ügyféllel, hogy jajj hát igggeeeen stb stb....

Az ügyfél bedob két ellenérvet és az ügynök ott van megfőve, hogy erre mi a fenét mondjon...

Majd hazamegy és gondolkodik rajta, hogy erre mi lenne a jó válasz (általában a főnököknél ha van tréning kb a 20 leggyakoribb b@szogatós kérdésre már ott van a válasz és tanítják is az ügynököt ezeknek a kezelésére.)

Ennek a tanulási folyamatnak a végére évek elteltével az ügynökünk az utca emberének a szemében olyan vérprofinak hatásosnak megalapozottnak.... fog tűnni, hogy az élből nyeli amit mond, hisz nem gondolkozott, lendületes, testbeszéde magabiztosságot sugall stb stb stb.

Közben pedig az ügynök mosolyog a kedves ügyfélen magában, hogy ezt a kérdést amióta ezt a terméket értékesítem már milliószor hallottam. Ha ebben éli le az életét, jó ha minden szökőévben kerül olyan kérdés elé amire nem tud csípőből meggyőző választ adni.

Valami ilyesmi a kifogáskezelés fejlődésének a menete.

Az ügyfél is miután az adott kérdésre megkapta a választ elraktározza magában mivel átütő volt és jó eséllyel, ha bármely társaságban ott lesz ahol az adott vagy hasonló kérdés felmerül, ő ugyanazt fogja mondani a barátainak, mint amit az ügynök mondott neki, mivel hatással volt rá, ráadásul nem is biztos hogy az ügynök véleményén kívül informálódott egyáltalán.

A római katolikus egyháznak TÖBB EZER éve tart a "kifogáskezelő" rendszerének az evolúciója.

Csodálkozol, hogy (szerinted) mindenre van magyarázatod és lepattan rólad minden? "Ügynökúr..."

És ez még csak a kifogáskezelő modul, még annyi de annyi ilyen vagy ennél összetettebb szintű pszichológiai, kondícionáló elem van benne, hogy el se hinnéd. Ha mindet láthatnám egyszerre én is sírnék az infómennyiségtől.

És erre is mi a kifogáskezelés?

Biztos van rá valami fennkölt szöveg de a lényege az lesz, hogy: én mivel kívülállok meg nem hiszek nem tudhatom, hogy ez valójában egy hogyan is működő csoda.

Te meg mivel belül vagy nem látod, hogy kondícionálás.

Még egy apróság.

A világ egyharmada keresztény-NEK VAN REGISZTRÁLVA!

Attól, hogy meglocsolják a gyereket pár hónaposan, hogy legyen neve - itt is mintha valami alapvető szükségletre akaszkodtak volna rá, mint a szexnél - még nem keresztény. Csak növeli a létszámot.

2010. nov. 29. 21:43
 29/65 anonim ***** válasza:

Még egy szösszenet

2000 éve fennálló egyház.

Ez azért ha felütöd a történelemkönyveket nem ritka jelenség.

Még ugyanennyi és eltűnik, vagy már csak a neve marad és a lényege olyanná torzul, hogy a jóIsten se ismerne rá;)

2010. nov. 29. 23:29
 30/65 anonim ***** válasza:

Már megint +1

És azt el is felejtettem mondani,hogy az elejefelé, úgy az első 1500 évben amikor nem volt olyan kifinomult a kifogáskezelőrendszer, és a TERJESZKEDÉS számukra kulcspozíciót töltött be a napirendi pontokon, akkor bizony mintha tűzzel-vassal is térítettek volna.

Nohááát.

Mellesleg megemlíteném, hogy erre a részre amit írtam elfelejtettél reagálni:

"Amikor ezek a társadalmi szabályok íródtak/mondta Isten (pick your favourite) akkor azért a legtöbb ember 20 éves korára tuti férj und feleség volt, mert nem bírták tovább."

Erre mondj már valami olyat a kérdéskiírónak ami kihúzza a bajból.

NE azt magyarázd meg, hogy miért lett az a jelenség a világban egyre inkább elterjedve, hogy 30 fölött tudnak az emberek csak házasodni.

Nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy mert az emberek Isten helyett a pénzt tették meg maguk istenének. Ésatöbbiamitilyenkormondaniszokás....

Hanem, hogy szerencsétlen gyerek mit kezdjen?

Ha 50 éves koráig nem talál senkit akkor addig ne rántson rá és ne is szexeljen? Utána meg ha fel se áll akkor ennyi hát istenem... kimaradt az életéből.

Tudom, hogy a papok is kibírják feleség, meg matyizás nélkül. Aztán néha van is újságcikk róla, hogy milyen jól bírják....matyizás helyett Mátyáska....

2010. nov. 30. 14:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!