Gyakorló keresztény lányok és fiúk! Nektek is gondot okoz az önkielégítés iránti testi vágyaitokat legyőzése? (lehetőleg nemet és kort is írjatok! )
Csak az a baj, hogy elcsúnyul töle az arcod :D :D
Te észrevetted már???
Most elképzelem magam előtt, ahogy az Isten a te maszturbálásoddal foglalkozik, miközben dől az iszap, tombol a hurrikán, fogy az olaj, terjednek a járványok, stb. Nem hiába, az ember még az isteneit is egoizmusból alkotja.
Ne a magad elképzelése után nítéld Istent. Istennek semmilyen problémát sem okoz az általad felsorolt dolgok mellett minden ember minden gondolatát tudni. Mert a Biblia pont ezt tanítja. Egyetlen ember sem tud úgy kigondolni valamit úgy, hogy Isten ne tudna róla azonnal.
A kérdező problémájára: Mivel már megkötözötséged van ebben, önerőből nem tudsz szabadulni, olyan mint az alkohol, vagy a kábítószer, vagy bármi más szenvedélybetegség. Konkrét tanácsot nehéz neked adni, ha tudsz az ismeretségi körödben olyan lelkigondozó testvért, akinek komoly tapasztalatai vannak, és megbízól benne, fordulj hozzá. Ha nincs, akkor az interneten tudsz jelentkezni a Magyar Belmisszió Biatorbágyi missziójába egy férfi csendeshétre, teljesen ingyenes, biztos vagyok benne, hogy sokat fognak tudni neked segíteni, ha elmész, és ott lesz lehetőséged négyszemközti beszélgetést kérni.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
"Magyar Belmisszió Biatorbágyi missziójába egy férfi csendeshétre"
Hú bakker,csak elolvastam,de már is teljesen "lekonyultam" ettől......:D
Ma már tuti nem "vétkezek",pedig nem is vagyok vallásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!