Az iszlámnak volt eredeti prófétája Mohameden kívül?
"Vakhít? Ez vallásunk, annyi alapja van ezen állításunknak mint minden más vallás esetén: A mi nézőpontunk."
Ez nem csak hit kérdése. Ha megnézzük a nagyobb vallásokat, olyan azonosságokat tartalmaznak amik nem lehetnek véletlenek és nem is voltak egyámással kapcsolatban, sok esetben.
"Csak hát ezt nem sikerült azóta se senkinek bizonyítania, hisz minden, a Koránt megelőző lelet az ószövetségi verziót tartalmazza, bizonyítva hogy az az eredeti."
Az az eredeti? :) Ez nevetséges :) Bibliakutatók már rég bizonyították hogy mind az Ószövetség mind az Újszövetség meg lett változtatva, tehát biztos nem eredetiek a jelenlegi bibliai kéziratok, szóval a hitelessége nulla. A Korán álláspontja pedig az hogy a Bibliát meghamisították tehát egyezik a tudományos állásponttal.
34-es, köszi, ezek felett átsiklottam.
Azt meg persze én is tudom hogy nem a Koránban leírtak az eredetiek, ezért is úgy szólt a kérdésem, ahogy.
"Nem véletlen, hogy Mohamed előttről az egész világon soha semmi nyoma nem volt az iszlámnak. Ez el is mond mindent."
Ezt kinek írtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!