Az iszlámnak volt eredeti prófétája Mohameden kívül?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, akik eredetileg nem más vallásokban jelentek meg.dec. 10. 11:34
11/196 A kérdező kommentje:
Hogy te ilyen vakhitű emberként mit fogadsz el és miért, az a te dolgod. Mások számára ez nem érv.
dec. 10. 14:58
12/196 anonim válasza:
Ez nem vakhit, hanem egyszerű logika.
Az iszlám szerint Isten minden néphez küldött prófétákat. Ez alapján az iszlám lehet Isten egyetlen igaz vallása.
A zsidó-keresztény vallások viszont azt mondják Isten csak a zsidó néphez küldött prófétákat ami alapján kizárt hogy ezek Isten igaz vallásai.
13/196 A kérdező kommentje:
Vagy inkább Mohamed szeretett volna úgy tenni, mintha a kitalációja lenne az igaz vallás, ezért mondott alaptalanul ilyen jó nagyokat, amiket egyes hiszékeny emberek siman bevettek. Egyszerű logika.
dec. 10. 15:09
14/196 anonim válasza:
Ezért mondtam hogy az iszlám lehet igaz vallás ez alapján. A keresztény, zsidó vallás pedig itt megbukik, és biztosan nem lehet igaz vallás. Érted? :)
15/196 A kérdező kommentje:
Azt értem, hogy mivel a saját vallásod nem tudod megalapozni, ezért helyette csak a zsidókat és a keresztényeket próbálod gyalázni, miközben senki nem is kérdezett róluk semmit.
dec. 10. 15:18
16/196 anonim válasza:
Az első válaszoló azt hazudta hogy az iszlám a zsidó-keresztény hitvilágból vette át, én pedig erre reagáltam. Egyébként meg ha nem tartod igaznak az iszlám ezen állítását akkor a zsidó-keresztény állítást milliószor hamisnak kellene tekintened :)
17/196 A kérdező kommentje:
Nekem válaszolgattál, és minden válaszod dióhéjban annyi volt, hogy "hát, az iszlámot nem tudom bizonyítani, de a zsidó-keresztények még bizonyíthatatlanabbak".
Gyakorlatilag ezzel el is mondtál mindent az álláapontod hiteltelenségéről, úgyhogy megkérnélek, többet ne is válaszolj! Felesleges.
dec. 10. 15:37
18/196 anonim válasza:
Neked is válaszoltam. Logikailag nézzük akkor az iszlám az igaz vallás mivel egy igazságos Isten minden néphez küldene prófétákat. Tehát elméleti síkon az iszlám állítása igaz. Gyakorlatban meg amit hiányolsz hogy nincs megnevezve például amerikai próféta, nem lenne bizonyíték mert mondhatnád hogy csak kitalált neveket írt el. Ami valódi bizonyíték lenne az Amerikában előkerült vallásos írások amik hasonlóak az iszlámhoz, de ugye lehet akkoriban még az írást sem ismerték.
19/196 anonim válasza:
Hagyd, kérdező, ez egy közismert fanatikus trollja az oldalnak. Folyton ilyen falszifikálhatatlan állításokkal jön, aztán meg kötekszik, hogy az esti mese hitelességű állításait senki más nem fogadja el érvként...
20/196 A kérdező kommentje:
Hagyom én. Azok után amilyen válaszokat adott, meg is kértem hogy ne írjon többet, de annyi se volt benne, hogy ezt tiszteletben tartsa.
dec. 10. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!