Az iszlámnak volt eredeti prófétája Mohameden kívül?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, akik eredetileg nem más vallásokban jelentek meg.dec. 10. 11:34
191/196 anonim válasza:
De ha tagadod hogy a tánc az emberiség kezdetén is jelen volt akkor ezzel automatikusan azt állítod, akkor jelent meg mikor már szétszóródtak az emberek és egymástól függetlenül jelent meg.
192/196 A kérdező kommentje:
Se nem tagadtam ilyesmit, se nem állítottam ilyesmit. Mire jó neked ugyanazokat a hazugságokat erőltetni?
dec. 20. 11:20
193/196 anonim válasza:
Tagadod vagy nem hogy a tánc az emberiség kezdetén is jelen volt ?
194/196 A kérdező kommentje:
Egyik sem, hisz egyiket sem tudom mi alapján. Nem vagyok olyan, mint egyesek, hogy ha valamiről nincs információm, akkor kitalálok valami mesét, hogy alaptalan feltevésekkel igazoljam a bizonyítatlan hitvilágomat.
dec. 20. 11:30
196/196 A kérdező kommentje:
Nem hát! Te jó ég, ember, miután majdnem 200 komment alatt soha egy szóval nem tagadtam valamit, neked még vissza kell kérdezni hogy mit nem tagadok?
Na most hagylak itt!
dec. 20. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!