Az iszlámnak volt eredeti prófétája Mohameden kívül?
Emberiség kezdete alatt az első csoportot értem ami mai embernek tekinthető és kb 300 ezer éve jelent meg. És én a tánc történelméről beszéltem. Egyébként meg már többször is szóltam hogy nagyon eltértünk az eredeti témától.
De arra azért még mutass valamit hogy az emberiség kezdetén ismeretlen volt a tánc és az egyes kultúrákban egymástól függetlenül alakult ki. Mert ugye te ezt állítod.
"És én a tánc történelméről beszéltem"
Igen, ez volt a mellébeszélés. Ugyanis mi pedig a táncstílusokról.
Amúgy 300 ezer év távlatából pont nem igazolja semmi az állításais. Mivrl a legrégebbi ismereteink a legfeljebb néhány tízezer éves barlangrajzok.
"Mert ugye te ezt állítod."
Senki nem állított még csak hasonlót sem.
"Igen, ez volt a mellébeszélés. Ugyanis mi pedig a táncstílusokról."
Az első emberi közösségben kialakult tánc is nevezhető tánc stílusnak.
"Amúgy 300 ezer év távlatából pont nem igazolja semmi az állításais. Mivrl a legrégebbi ismereteink a legfeljebb néhány tízezer éves barlangrajzok."
Abból amit tudunk, egyértelműén az következik.
"Senki nem állított még csak hasonlót sem."
Akkor nem tudod mit beszélsz :)
"Az első emberi közösségben kialakult tánc is nevezhető tánc stílusnak."
Milyen alapon?
"Abból amit tudunk, egyértelműén az következik"
Mi az, amiből ez következik?
"Akkor nem tudod mit beszéls"
Pontosan azt, amit leírok. Azt, amit te írtál az előbb, én soha nem írtam le. De a többi kommentelőtől sem rémlik, hogy ilyet írtak volna.
De ha nem értesz egyet, mutasd, ki és melyik kommentben írta azt?
Pontosan azt, amit leírok. Azt, amit te írtál az előbb, én soha nem írtam le. De a többi kommentelőtől sem rémlik, hogy ilyet írtak volna.
De ha nem értesz egyet, mutasd, ki és melyik kommentben írta azt?
Nem tudni, hogy mikor jelent meg a tánc. Az egyedüli amit tudunk, hogy amikor a barlangrajzok készültek, már létezett. Minden más csak feltételezés.
És igen, ugyanezen bukott meg sorra az összes vallással kapcsolatos érved is, hogy mindent csak feltételezésekre építettél, semmit nem tudtál bizonyítani. A táncstílusok kialakulásának példázata gyakorlatilag csak az utolsó szeg volt az egész koporsójába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!