Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az iszlámnak volt eredeti...

Az iszlámnak volt eredeti prófétája Mohameden kívül?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, akik eredetileg nem más vallásokban jelentek meg.
dec. 10. 11:34
 161/196 A kérdező kommentje:
És abba már bele se megyek hogy egyébként ez az egész csak mellébeszélés részedről, hisz csak te beszéltél en bloc a táncról...
dec. 19. 12:10
 162/196 anonim ***** válasza:
0%

Emberiség kezdete alatt az első csoportot értem ami mai embernek tekinthető és kb 300 ezer éve jelent meg. És én a tánc történelméről beszéltem. Egyébként meg már többször is szóltam hogy nagyon eltértünk az eredeti témától.

De arra azért még mutass valamit hogy az emberiség kezdetén ismeretlen volt a tánc és az egyes kultúrákban egymástól függetlenül alakult ki. Mert ugye te ezt állítod.

dec. 19. 12:19
 163/196 A kérdező kommentje:

"És én a tánc történelméről beszéltem"

Igen, ez volt a mellébeszélés. Ugyanis mi pedig a táncstílusokról.

Amúgy 300 ezer év távlatából pont nem igazolja semmi az állításais. Mivrl a legrégebbi ismereteink a legfeljebb néhány tízezer éves barlangrajzok.

dec. 19. 12:23
 164/196 A kérdező kommentje:

"Mert ugye te ezt állítod."

Senki nem állított még csak hasonlót sem.

dec. 19. 12:23
 165/196 anonim ***** válasza:
0%

"Igen, ez volt a mellébeszélés. Ugyanis mi pedig a táncstílusokról."

Az első emberi közösségben kialakult tánc is nevezhető tánc stílusnak.

"Amúgy 300 ezer év távlatából pont nem igazolja semmi az állításais. Mivrl a legrégebbi ismereteink a legfeljebb néhány tízezer éves barlangrajzok."

Abból amit tudunk, egyértelműén az következik.

"Senki nem állított még csak hasonlót sem."

Akkor nem tudod mit beszélsz :)

dec. 19. 12:31
 166/196 A kérdező kommentje:

"Az első emberi közösségben kialakult tánc is nevezhető tánc stílusnak."

Milyen alapon?

"Abból amit tudunk, egyértelműén az következik"

Mi az, amiből ez következik?

"Akkor nem tudod mit beszéls"

Pontosan azt, amit leírok. Azt, amit te írtál az előbb, én soha nem írtam le. De a többi kommentelőtől sem rémlik, hogy ilyet írtak volna.

De ha nem értesz egyet, mutasd, ki és melyik kommentben írta azt?

dec. 19. 12:39
 167/196 anonim ***** válasza:
0%
Ez kezd kicsit unalmas lenni. Igazából már te magad sem tudod mit állítasz.
dec. 19. 12:45
 168/196 A kérdező kommentje:

Pontosan azt, amit leírok. Azt, amit te írtál az előbb, én soha nem írtam le. De a többi kommentelőtől sem rémlik, hogy ilyet írtak volna.

De ha nem értesz egyet, mutasd, ki és melyik kommentben írta azt?

dec. 19. 12:47
 169/196 anonim ***** válasza:
0%
De ha nem értesz egyet azzal hogy a tánc már az emberiség kezdetén megjelent, akkor azt kell hogy állítsd, később jelent meg mikor már szétszóródtak az emberek. Az egész egyébként is abból indult hogy én azt állítottam az emberiség kezdetén volt egy vallás ami az iszlám, és később minden nép megkapta ezt a kinyilatkoztatást, innen az azonosságok, amiket ti tagadtatok, vagy azzal magyaráztatok hogy mind emberek vagyunk.
dec. 19. 12:59
 170/196 A kérdező kommentje:

Nem tudni, hogy mikor jelent meg a tánc. Az egyedüli amit tudunk, hogy amikor a barlangrajzok készültek, már létezett. Minden más csak feltételezés.

És igen, ugyanezen bukott meg sorra az összes vallással kapcsolatos érved is, hogy mindent csak feltételezésekre építettél, semmit nem tudtál bizonyítani. A táncstílusok kialakulásának példázata gyakorlatilag csak az utolsó szeg volt az egész koporsójába.

dec. 19. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!