Az iszlámnak volt eredeti prófétája Mohameden kívül?
Abból amit tudunk az általam felvázolt verzió a tudomány jelenlegi álláspontja a tánccal kapcsolatban. Ezt írta le a cikk is.
Arra mi a bizonyíték amit ti állítotok? A tánc esetében hogy csak akkor alakult ki egymástól függetlenül mikor az emberek már szétszéledtek? A vallás esetében pedig hogy az azonosságok mind véletlenek és hogy egymástól függetlenül alakultak ki?
Még mindig ott tartasz, hogy olyasmit próbálsz hazudni, amiket mi sosem írtunk?
A vallással kapcsolatban pedig részletes cáfolatot kaptál mindenre az első száz kommentben.
Leírtam szó szerint, hogy én mit mondok. Ha olyasmit adsz a számba, amit sosem mondtam, az hazugság.
Abba meg nem fogok belemenni megint, amiket már mind cáfoltunk a vallással kapcsolatos feltételezéseidről, hisz az felesleges szájtépés lenne.
Azt kérted, írjam le, én mit mondtam. Megtettem.
A te állításaid az cáfolja, hogy mint rámutattunk többen, többféleképp is, azok mind csak feltételezések, amiket semmivel sem tudtál bizonyítani. Plusz a feltételezéseid közül többről ténylegesen bizonyítottuk is, hogy téves. Például tőlem is kaptál több példát rá, mennyire valótlan az az elképzelésed, hogy az idő előrehaladtával egyre több táncstílus lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!