Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az iszlámnak volt eredeti...

Az iszlámnak volt eredeti prófétája Mohameden kívül?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, akik eredetileg nem más vallásokban jelentek meg.
dec. 10. 11:34
 171/196 anonim ***** válasza:
0%

Abból amit tudunk az általam felvázolt verzió a tudomány jelenlegi álláspontja a tánccal kapcsolatban. Ezt írta le a cikk is.

Arra mi a bizonyíték amit ti állítotok? A tánc esetében hogy csak akkor alakult ki egymástól függetlenül mikor az emberek már szétszéledtek? A vallás esetében pedig hogy az azonosságok mind véletlenek és hogy egymástól függetlenül alakultak ki?

dec. 20. 08:40
 172/196 A kérdező kommentje:

Még mindig ott tartasz, hogy olyasmit próbálsz hazudni, amiket mi sosem írtunk?

A vallással kapcsolatban pedig részletes cáfolatot kaptál mindenre az első száz kommentben.

dec. 20. 09:05
 173/196 anonim ***** válasza:
0%
Tehát hazudozol? Ha nem fogadod el hogy a tánc már az emberiség elején megjelent akkor ezzel azt is állítod hogy akkor jelent meg mikor már szétszéledtek az emberek. Semmit nem cáfoltál egyik témában sem és a legapróbb bizonyítékát sem mutattad annak amit állítasz.
dec. 20. 09:09
 174/196 A kérdező kommentje:

Leírtam szó szerint, hogy én mit mondok. Ha olyasmit adsz a számba, amit sosem mondtam, az hazugság.

Abba meg nem fogok belemenni megint, amiket már mind cáfoltunk a vallással kapcsolatos feltételezéseidről, hisz az felesleges szájtépés lenne.

dec. 20. 09:13
 175/196 A kérdező kommentje:
De egyszerűsítsük a helyzetet! Mutasd be azt a kommentet, ahol én azt írtam, amit az előbb megpróbáltál a számba adni! Ha ilyet nem tudsz mutatni, akkor pedig le is zárhatjuk azzal, hogy az eddig sorban megcáfolt, semmivel sem bizonyított feltételezéseid bukása után már egyértelmű hazugságsokkal próbálkozol csak.
dec. 20. 09:15
 176/196 anonim ***** válasza:
0%
Akkor írd le újból hogy tiszta legyen mit is mondasz.
dec. 20. 09:17
 177/196 A kérdező kommentje:
Pedig kétszer is megválaszoltam. Pl a 170. kommentben. Mi nem volt benne tiszta?
dec. 20. 09:21
 178/196 anonim ***** válasza:
0%
A 170-ben semmit nem cáfoltál. Semmit nem írtál ami cáfolná az állításaimat sem a tánc sem a vallással kapcsolatban. Újra megkérdezem. Mi a bizonyítékod ami alátámasztja hogy nem igaz az állításom?
dec. 20. 09:34
 179/196 A kérdező kommentje:

Azt kérted, írjam le, én mit mondtam. Megtettem.

A te állításaid az cáfolja, hogy mint rámutattunk többen, többféleképp is, azok mind csak feltételezések, amiket semmivel sem tudtál bizonyítani. Plusz a feltételezéseid közül többről ténylegesen bizonyítottuk is, hogy téves. Például tőlem is kaptál több példát rá, mennyire valótlan az az elképzelésed, hogy az idő előrehaladtával egyre több táncstílus lett.

dec. 20. 09:48
 180/196 anonim ***** válasza:
0%
Tehát magyarul nem tudod bizonyítani hogy az állításaim tévesek, legfeljebb azt mondhatod nincs kellően bizonyítva. A kettő nagyon nem ugyanaz. A táncra vonatkozóan sincs igazad. Írtam is példát, lásd honfoglalás előtti és utáni magyar táncstílusok.
dec. 20. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!