Nem támogatnak mit tegyek ?
Mélyen hiszem Istenben illetve a vallásomban . Bár még fiatal vagyok de érzem hogy meg találtam életem értelmét. Valamint meg találtam a hitben az utam és a lelki békém .
Szeretnék segíteni az embereken és fényt hozni az életükben.
Úgy érzem hogy ezt meg találnám a papi hivatásban .
Már egész korán éreztem hogy ez az én utam . Naponta olvasom a szent írást és hiszem is .
Gyakorlom a vallás és hiszem is . Voltam első áldozó illetve ministráltam is.
Komolyan gondolom a hivatásom. Ennek érdekében is választottam egyházi gimnáziumot illetve a tovább tanulási terveim is ebbe az irányba mennek tovább . Teológiát szeretnék tanulni illetve szándékomban áll a Papi szeminárium is. Csak is ezért tanulok és a célom lebeg a szemeim előtt . Minden nap így motiválom magam . A cölibátust is hiszem és gyakorlom is .
Kis gyerek koromban kerültem kapcsolatba Istennel először . Sajnálatos módon történt a közvetlen közelemben egy szörnyű tragédia amit nem tudtam máshogy fel dolgozni .
A családom nem vallásos. Így nem igazán támogatnak céljaimban. Sőt egyenesen ellenzik hogy pap legyek.
Szeretnék bizonyítani nekik és magamnak is hogy komolyak a szándékain. Hogyan tegyem?
Bár van támogató lelki pásztorom de jól este ha a szüleitől is meg kapnám ugyan ezt a támogatást .
17 / F
Én nem így gondolom. A faj gyűlöletet sem láttam benne soha .
Mind egy vérből vagyunk teremtve egy faj van még pedig az emberi faj . Ez ennyi .
3 éve szex mentes életet élek nem vesztettem el a szüzességem se és teljesen jól vagyok . Mind mentálisan mind fizikailag .
Elhatározás kérdése nálam önkéntes senki nem kényszerít rá.
Ha annyira tehernek vagy rossznak éreznem már meg szegtem volna. Volt rá alkalmam .
Ha van kapcsolatod Jézussal, akkor Tőle kéne inkább tanácsot kérni. Ő ismeri a szüleidet és a Számodra tervezett utadat is.
A válaszok készen vannak, csak jól kell tudni kérdezni.
Egyszer még hálás leszel szüleidnek!
Szerintem fogalmad sincs róla, milyen a papi közösség.
Sok botrányt hallottam már .
Viszont úgy gondolom hogy a papi közössé egy része pedofil illetve meleg vagy egyéb botrányokba keveredik az nem jellemzi az egész közösséget ez csupán egy kis százaléka.
Valamint nem kell menni mások után attól mert valaki ezt meg azt csinál nekem feltétlenül nem kell be állni sorba ha nem akarok.
1-2-3 ember miatt nem kell le írni az egész közösséget.Mindig többen vannak akik tisztességesen végzik a munkát amit isten nekik szánt
Kedves utolsó erről ez a véleményem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!