Támogatnád hogy Orbán Viktor portréját tegyék rá a bankjegyekre?
Figyelt kérdés
Miérr ne lehetne most élő embereket rátenni vagy ha arra nem akkor legalább pénzérmékre pl Áder János és Orbán képét. Nekem tetszene. Van olyan kitétel az alaptörvényben ami ezt megtiltaná? Van rá valami szabály hogy ki kerülhet rá?2017. márc. 2. 21:24
1/19 anonim válasza:
Hogyne, akkor már állítsunk neki szobrot, mint Sztálinnak.
2/19 anonim válasza:
Én olyan személyt raknék rá, aki még meg sem született. Egyébként van még Európában világon olyan maradi, aki nem bankkártyával fizet?
3/19 anonim válasza:
Kérdező!
Most őszintén, te milyen kábszert fogyasztottál???
4/19 Donald J. Trump válasza:
Ha ezzel tovább lehetne pukkasztani a liberálisokat, akkor simán.
5/19 anonim válasza:
Donald J. Trump
Hogy a rákba jönnek ide a "libsik"? :D
Nem róluk van szó, hanem a Fideszről! :D
6/19 anonim válasza:
Nincs olyan kitétel, hogy ne lehetne rajta élő személy, de azért hagyományosan inkább elhunyt személyek portréját szokták bankjegyekre nyomtatni.
7/19 anonim válasza:
Én Sorost raknám rá a 10-esre. 20-asra meg mehet Mészáros.
8/19 anonim válasza:
Sőt! Legyen kötelező minden munkahelyen kitenni a fényképét. Mindennap elolvasni a napi néphez intézett szavait. Ha elhangzik a neve, akkor felállva tapsolni és éljenezni. Rákosinál ez működött.
De aki nagyon "imádja", felkérhetné keresztapának, ha gyereke születik. Rákosinak is volt elég sok keresztgyereke.
9/19 anonim válasza:
nekem a páros portrék is tetszenének. a 2000-esen Matolcsy György próbálna farkasszemet nézni Schmidt Máriával. Egy képzőművészeti alkotás lenne, hogy Gerhardt Ferenc, mnb alelnököt idézzem :D
10/19 anonim válasza:
nekem mindegy ki van rajta csak sok legyen belőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!