Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád hogy Orbán Viktor...

Támogatnád hogy Orbán Viktor portréját tegyék rá a bankjegyekre?

Figyelt kérdés
Miérr ne lehetne most élő embereket rátenni vagy ha arra nem akkor legalább pénzérmékre pl Áder János és Orbán képét. Nekem tetszene. Van olyan kitétel az alaptörvényben ami ezt megtiltaná? Van rá valami szabály hogy ki kerülhet rá?
2017. márc. 2. 21:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Ezt komolyan kérdezed, vagy csak hülyülni akarsz?
2017. márc. 2. 23:40
 12/19 anonim ***** válasza:

"Ezt komolyan kérdezed, vagy csak hülyülni akarsz?"

Na, igen...

Pont én is kérdeztem az illetőtől, hogy fogyasztott-e mostanába bármilyen tudatmódosító sz***rt :D

2017. márc. 2. 23:45
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem kell neki tudatmódosító, elég ha áhítattal ránéz Orbánra, esetleg meghallja a beszédét, máris kész az extázis....
2017. márc. 2. 23:56
 14/19 Estádio de Felchút ***** válasza:
100%
A WC papírra inkább.
2017. márc. 3. 00:20
 15/19 anonim ***** válasza:
93%
Persze,de csak ha ingyen osztják...még a klotyón is azzal törölném ki...
2017. márc. 3. 02:53
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Legfeljebb az ötforintosra, mert az jelképezné, mennyit ér.
2017. márc. 3. 07:56
 17/19 anonim ***** válasza:
67%
Altalaban halottak kepeit szoktak ratenni, igy igen, orulnek neki ha vegre oda kerulhetne a kepe.
2017. márc. 3. 15:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Támogassa a halál fa-sza!!!
2017. márc. 3. 22:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Elsőre hülyeségnek tűnt, de jobban belegondolva nem is egy olyan rossz ötlet. Újabb véleménynyilvánítási fórum lenne. Volt egy olyan kezdeményezés a tóni-féle helikopterezés után, hogy mindenki írja rá a bankjegyekre, hogy "a magyar kormány lop", és rajzoljon rájuk egy helikoptert. Érdekes belegondolni, hogy mi lenne, ha viktor lenne a bankjegyeken. Én pl. tuti óriási négerf@@@@@@@@@@s7t rajzolnék a szájába az összesen. De kíváncsi vagyok, milyen alkotások születnének még.
2017. márc. 5. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!