Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mennyire nehéz muszlimnak...

Mennyire nehéz muszlimnak lenni Magyarországon, Európában?

Figyelt kérdés

Magyarország állítólag vallásszabadságot gyakorol, tehát mindenki szabadon dönthet arról, mit követ. De szerintem talán egész Európában így működik ez.

A kérdésemben arra utalok, hogy pontosan mennyire nehéz, vagyis inkább megpróbáltató muszlimnak lenni Magyarországon, Európában?

Régebben láttam egy videót, amiben egy magyar muszlim nőt a "honfitársai" nyilvánosan megaláznak, csak azért, mert áttért az iszlám vallásra, de mindezt miért? Félnek a muszlimoktól a velük kapcsolatos negatív sztereotípiák miatt, amelyek összefüggésbe hozzák őket a terrorizmussal?

Mert én akárhogy is nézem, a "nagy keresztény Európa" sem olyan túlságosan tiszta és elfogadó, mint ahogy azt a médiában bemutatják.

Hallottam olyat is régen, hogy a muszlim migránsok nem fogadják el Európa kereszténységét, ezért rengeteg templomot, szobrokat és feszületet megrongáltak, de ugyanakkor nem kéne mindenkit egy kalap alá vennünk, még mindig többségben vannak azok, akik megpróbálnak elhelyezkedni és beilleszkedni közénk.

okt. 26. 21:55
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
0%

"Én se gondolom, hogy üldözik őket, de te írsz hazugságokat a magyar viszonyokkal kapcsolatban."

Én azt írtam muszlimokat érik atrocitások Magyarországon de nem írtam hogy üldözik itt a muszlimokat szóval legalja hazug vagy.

"Ellenben több muzulmán országban valóban üldözik a keresztényeket. Erről sok cikket találsz neten is."

Egy muszlim országban sem üldözik a keresztényeket. Egyes terrorszervezetek üldözik. Olyan terrorszervezetek amiket nyugati keresztények hoztak létre mint például az ISIS.

"Nem, továbbra se jelenti azt, nem is indokoltad meg, csak írtál valami hülyeséget török étteremről. Én egyébként inkább vietnámiba járok, nekem jobban bejön. De ennek is csak annyi köze van hozzá, mint amennyit te írtál."

Ha anyagi szempontból megéri nekik és közel is van, akkor nyilván jönnének, de mégsem jönnek. Például a szomszédos Ausztriában több muszlim él. Ide mégsem jönnek aminek az oka a magyar iszlámellenes gyülöletkeltő propaganda. Miért jöjjenek egy országba ami még azt sem engedi hogy egyetlen egy mecsetük legyen? Te is ahelyet hogy ezt elítélnéd hazudozol, hogy ez nem probléma.

"Te egy piszkosul utálatos személy vagy, de szerintem a muzulmánok többsége nem ilyen provokatív, hazudozó senkiházi ember. Nem kéne kivetíteni mindenkire azt, hogy téged nem sokan bírnak."

Látod milyen legalja hazug vagy. Még a cikket is linkeltem amiben vezető kormánypárti politikus nyilatkozott de te továbbra is tagadod és engem rágalmazol, sértegetsz. Miért jöjjenek ide muszlimok, ha ilyen emberek fogadják őket mint te?

"De állami szinten is vicc amit írsz, amikor a magyar kormány folyamatosan például a török elnökkel kokettál és más autokrata muzulmán vezetőkkel."

Először is a török vezető nem autokrata. A magyar kormány pedig nem meggyőződésből folytat iszlámellenes gyülöletkeltő propagandát hanem szavazatszerzés céljából. Az olyan primitív gyülölködő emberek szavazataira számít ezzel mint amilyen te is vagy. Nyilván az egy ellentmondás a kormány politikájában hogy akkor miért barátkozik muszlim vezetőkkel, de a hozzád hasonlók értelmi szintje kevés egy ilyen ellentmondás felismeréséhez.

okt. 30. 08:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!