Mennyire nehéz muszlimnak lenni Magyarországon, Európában?
Magyarország állítólag vallásszabadságot gyakorol, tehát mindenki szabadon dönthet arról, mit követ. De szerintem talán egész Európában így működik ez.
A kérdésemben arra utalok, hogy pontosan mennyire nehéz, vagyis inkább megpróbáltató muszlimnak lenni Magyarországon, Európában?
Régebben láttam egy videót, amiben egy magyar muszlim nőt a "honfitársai" nyilvánosan megaláznak, csak azért, mert áttért az iszlám vallásra, de mindezt miért? Félnek a muszlimoktól a velük kapcsolatos negatív sztereotípiák miatt, amelyek összefüggésbe hozzák őket a terrorizmussal?
Mert én akárhogy is nézem, a "nagy keresztény Európa" sem olyan túlságosan tiszta és elfogadó, mint ahogy azt a médiában bemutatják.
Hallottam olyat is régen, hogy a muszlim migránsok nem fogadják el Európa kereszténységét, ezért rengeteg templomot, szobrokat és feszületet megrongáltak, de ugyanakkor nem kéne mindenkit egy kalap alá vennünk, még mindig többségben vannak azok, akik megpróbálnak elhelyezkedni és beilleszkedni közénk.
Téged konkrétan milyen hátrány ér az állítólagos "iszlámellenes gyülöletkeltés" miatt? Mert Európa szerte a zsidókat bőven éri atrocitás muzulmán részről, zsinagógáknál robbantanak, vagy próbálnak, és lehetne sorolni. Téged milyen atrocitások érnek nap, mint nap?
Ahogy mondtam Magyarországon legalább 10 éve éve megy az iszlámellenes gyülöletkeltés államszinten és még azt sem engedi a magyar hatóság hogy a muszlimok mecsetben imádkozzanak. Szerinted ez nem probléma?
Az európai zsidókat pedig sokkal több atrocitás éri szélsőséges keresztények részéről, mint muszlimok részéről.
Elnézést, lehet nem voltam egyértelmű, ezért újra megfogalmazom a kérdésem.
Téged konkrétan milyen hátrány ér az állítólagos "iszlámellenes gyülöletkeltés" miatt? Mert Európa szerte a zsidókat bőven éri atrocitás muzulmán részről, zsinagógáknál robbantanak, vagy próbálnak, és lehetne sorolni. Téged milyen atrocitások érnek nap, mint nap?
"okkal több atrocitás éri szélsőséges keresztények részérő"
Erről tudsz mutatni statisztikát, vagy cikkeket?
Kezdjük azzal miért is hazudsz? Mi az hogy állítólagos? Tény hogy Magyarországon iszlámellenes gyűlöletkeltés megy hosszú évek óta. Személy szerint engem még nem ért támadás de tudok olyan eseteket mikor muszlimokat támadtak meg itthon. Az is tény hogy Magyarországon nem épülhet mecset mert az állam megtiltotta. Ezt is tagadod?
"Erről tudsz mutatni statisztikát, vagy cikkeket?"
Először te mutass statisztikát arról milyen támadás érte az európai zsidókat muszlimok részéről.
"Személy szerint engem még nem ért támadás"
Köszönöm a választ, végre sikerült kinyögni.
Lássunk akkor ilyen statisztikát:
Bár nem nevezi meg a cikk az elkövetőket, de azt igen, hogy mihez köthető ez a növekedés. Gondolom nem az állítólagos keresztény elkövetők támadják az európai zsidókat a palesztinai emberek miatt.
Az arabul kiabáló elkövető itt se valószínű, hogy keresztény osztrák állampolgár volt.
Most te is hozol végre valami forrást arra, amit állítottál?
"Köszönöm a választ, végre sikerült kinyögni."
De azt ugye felfogod, attól hogy engem nem ért támadás, másokat igen, illetve diszkrimináció is. Arról nem is beszélve hogy nem imádkozhatunk mecsetben Magyarországon.
"Bár nem nevezi meg a cikk az elkövetőket, de azt igen, hogy mihez köthető ez a növekedés. Gondolom nem az állítólagos keresztény elkövetők támadják az európai zsidókat a palesztinai emberek miatt."
Neked nem a magyar az anyanyelved? Vagy lehet hogy funkcionális analfabéta vagy és nem érted amit olvasol. A cikkben szó nincs arról hogy muszlimok az elkövetőek.
"Most te is hozol végre valami forrást arra, amit állítottál?"
Tessék:
"A statisztikák szerint a legtöbb zsidóellenes verbális támadást a szélsőjobboldaliak követik el – írta a Tagesspiegel című berlini lap, amely megszólaltatta Petra Paut, a Linke nevű baloldali párt egyik politikusát is. „Azt látjuk, hogy a militáns szélsőjobboldaliak már nyíltan szorgalmazhatják a zsidó intézmények megszentségtelenítését, illetve a zsidók elleni támadásokat. A konzervativizmus és a szélsőjobb közötti szürke zónában egyre többen tagadják a holokausztot, s kezdenek zsidóellenes propagandába” – mondta a politikus."
És ha már statisztika én igazi statisztikát mutatok. Itt van az EU statisztikája:
Láthatod hogy a legtöbb terrortámadás az EU-ban jobboldaliak követték el.
"De azt ugye felfogod, attól hogy engem nem ért támadás, másokat igen, illetve diszkrimináció is. Arról nem is beszélve hogy nem imádkozhatunk mecsetben Magyarországon."
Én azt kérdeztem, téged érte, a meséd nem érdekel. Téged pedig semmi nem ért. Valószínűleg másokat se nagyon.
Mecsetben pedig imádkozhatsz, a Fehérvári úton is van egy nagyobb mecset, péntekenként tele van muszlimokkal a villamos. Amúgy ott se láttam még semmilyen atrocitást, senki részéről.
"A cikkben szó nincs arról hogy muszlimok az elkövetőek."
A másodikban leírták, hogy a menekülő elkövető arabul kiáltgatott. Szerinted arab keresztény volt? Az első pedig írja, hogy a Palesztin-Izraeli konfliktus óta nőtt jelentősen. Elég egyértelmű, hogy kik az elkövetők.
Az 5 és fél éves cikkedben sehol se írják, hogy keresztények voltak a tettesek. Te látsz benne ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!