Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mennyire nehéz muszlimnak...

Mennyire nehéz muszlimnak lenni Magyarországon, Európában?

Figyelt kérdés

Magyarország állítólag vallásszabadságot gyakorol, tehát mindenki szabadon dönthet arról, mit követ. De szerintem talán egész Európában így működik ez.

A kérdésemben arra utalok, hogy pontosan mennyire nehéz, vagyis inkább megpróbáltató muszlimnak lenni Magyarországon, Európában?

Régebben láttam egy videót, amiben egy magyar muszlim nőt a "honfitársai" nyilvánosan megaláznak, csak azért, mert áttért az iszlám vallásra, de mindezt miért? Félnek a muszlimoktól a velük kapcsolatos negatív sztereotípiák miatt, amelyek összefüggésbe hozzák őket a terrorizmussal?

Mert én akárhogy is nézem, a "nagy keresztény Európa" sem olyan túlságosan tiszta és elfogadó, mint ahogy azt a médiában bemutatják.

Hallottam olyat is régen, hogy a muszlim migránsok nem fogadják el Európa kereszténységét, ezért rengeteg templomot, szobrokat és feszületet megrongáltak, de ugyanakkor nem kéne mindenkit egy kalap alá vennünk, még mindig többségben vannak azok, akik megpróbálnak elhelyezkedni és beilleszkedni közénk.

okt. 26. 21:55
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
36%

"Magyarországon sehol. Nyugat Európában annál többet."

Ha Magyarországon sehol akkor miért van Magyarországon iszlámellenes gyülöletkeltő propaganda államszinten olyan szinten hogy még egy mecsetet sem engedélyeznek?

okt. 28. 22:13
 32/41 anonim ***** válasza:
Az alaptörvényünkben rögzitve van hogy Magyarország keresztény ország. Szerintem Irán esetében is így van, iszlám ország. De ha nem érzed jól magad a keresztények között választhatsz egy másik országot, én sem laknék szívesen Iránban, mert bizonyára hátrányok érnének.
okt. 29. 07:46
 33/41 anonim ***** válasza:
Iránban a keresztények igazi keresztény templomban imádkozhatnak, ellenben a magyarországi muszlimok nem imádkozhatnak mecsetben. Egyetlen egy mecset sincs Magyarországon amit muszlimok használhatnának. Tehát vallásszabadság terén Magyarország még Irán szintjét sem éri el.
okt. 29. 08:05
 34/41 anonim ***** válasza:
Iránban és általában a muszlim területeken a keresztények száma az utóbbi 100 évben drasztikusan csökkent az üldözések hatására. Magyarországon a mohamedánok száma folyamatosan nő. Akkor vagy a mohamedánok címeres idióták, mert olyan helyre jönnek, ahol rosszabb a helyzet, mint az üldözött keresztényeké. Vagy egyszerűen szokásod szerint hazudsz.
okt. 29. 18:15
 35/41 anonim ***** válasza:

"Iránban és általában a muszlim területeken a keresztények száma az utóbbi 100 évben drasztikusan csökkent az üldözések hatására."

Ez hazugság. Nincs és nem is volt semmiféle üldözés. Maguk a közel-keleti keresztények nyilatkoztak úgy hogy a muszlim államok megvédik őket. És ha már drasztikus csökkenés, az elmúlt 20 évben felére csökkent a keresztények száma Magyarországon, pedig itt nincs semmiféle üldözés, sőt ösztönzi, támogatja a kormány a keresztényeket. Ez nem is drasztikus csökkenés hanem brutális csökkenés. Ebből az következik hogy az embereket nem érdekli a keresztény vallás. Mondhatni hanyatt homlok menekülnek a kereszténységből.

"Magyarországon a mohamedánok száma folyamatosan nő."

Nincsenek Mohamedánok. Muszlimok vannak. Persze hogy nő a muszlimok száma. A világon az iszlámra térnek át a legtöbben.

"Akkor vagy a mohamedánok címeres idióták, mert olyan helyre jönnek, ahol rosszabb a helyzet, mint az üldözött keresztényeké. Vagy egyszerűen szokásod szerint hazudsz."

Hogy mi bajod van? :) Itt üldözik a keresztényeket? :) Sajnos nem tudom követni az agymenésed.

okt. 29. 20:56
 36/41 anonim ***** válasza:

Te hazudtad, hogy itt üldözik a muszlimokat, itt olyan a helyzetük, mint Észak-Koreában lenne. Ezzel szemben (túlnyomó részt bevándorlás miatt) de nő az itteni mohamedánok száma. Ha nő, akkor nem lehet olyan sanyarú a sorsuk, mint hazudod.

Sajnálom, hogy annyira hülye vagy, ilyen egyszerű logikai összefüggéseket se vagy képes értelmezni.

okt. 29. 20:59
 37/41 anonim ***** válasza:

"Te hazudtad, hogy itt üldözik a muszlimokat, itt olyan a helyzetük, mint Észak-Koreában lenne."

Újabb hazugság. Nem írtam olyat hogy itt üldözik a muszlimokat. Azt írtam a muszlimoknak Magyarországon nincs mecsetük és nem is lehet mert magyar állam megtiltotta ami a vallásszabadság súlyos megsértése továbbá hogy államszinten megy a muszlimok elleni gyűlöletkeltő propaganda. És azt írtam ilyen csak Észak-Koreában fordulhat elő nem pedig azt hogy Magyarország egy az egyben Észak-Korea.

" Ezzel szemben (túlnyomó részt bevándorlás miatt) de nő az itteni mohamedánok száma. Ha nő, akkor nem lehet olyan sanyarú a sorsuk, mint hazudod."

A Magyarországon élő külföldieknek mindössze 10-15%-a muszlim, ami azt jelenti egyáltalán nem jó itt a muszlimok helyzete.

"Sajnálom, hogy annyira hülye vagy, ilyen egyszerű logikai összefüggéseket se vagy képes értelmezni."

Neked a magyar nyelv értő olvasása sem megy és úgy látom a számokkal is hadilábon állsz, így egyértelmű hogy féleszű vagy. Az már csak hab a tortán hogy folyamatosan hazudozol.

okt. 29. 21:24
 38/41 anonim ***** válasza:

Azt is írtad, hogy atrocitások is érik őket, igaz téged szerencsére sose ért még.

"A Magyarországon élő külföldieknek mindössze 10-15%-a muszlim, ami azt jelenti egyáltalán nem jó itt a muszlimok helyzete."

Nem, ez semmi ilyet nem jelent.

Amúgy miféle troll vagy, hogy folyamatos gyűlölködéseddel, hazudozásaiddal próbálod lejáratni a többi muzulmánt?

okt. 29. 21:27
 39/41 anonim ***** válasza:

"Azt is írtad, hogy atrocitások is érik őket, igaz téged szerencsére sose ért még."

Így van. Magyarországi muszlimokat érnek atrocitások de ez nem egyenlő azzal hogy Magyarországon üldözik a muszlimokat. Ha nem tudod mit jelent az üldözés az a te fogyatékosságod.

"Nem, ez semmi ilyet nem jelent."

De, ez pontosan azt jelenti. Nem jó itt a muszlimok helyzete. Megnéztem szám szerint melyik országból hányan vannak. Azt írja például 2700 török állampolgár él Magyarországon. Tekintve hogy Törökország egész közel van és megéri török éttermet üzemeltetni, szinte semmi a 2700. Igazából az is csoda hogy ennyi muszlim él itt. Egy olyan országban ahol az állam nem engedi hogy egyetlen mecset is működjön. Tudsz mondani még egy ilyen országot?

"Amúgy miféle troll vagy, hogy folyamatos gyűlölködéseddel, hazudozásaiddal próbálod lejáratni a többi muzulmánt?"

Én csak bemutatom milyen szinten van Magyarországon a muszlimok elleni gyűlölet.

okt. 29. 21:47
 40/41 anonim ***** válasza:

"Magyarországi muszlimokat érnek atrocitások de ez nem egyenlő azzal hogy Magyarországon üldözik a muszlimokat."

Én se gondolom, hogy üldözik őket, de te írsz hazugságokat a magyar viszonyokkal kapcsolatban. Ellenben több muzulmán országban valóban üldözik a keresztényeket. Erről sok cikket találsz neten is.

"De, ez pontosan azt jelenti."

Nem, továbbra se jelenti azt, nem is indokoltad meg, csak írtál valami hülyeséget török étteremről. Én egyébként inkább vietnámiba járok, nekem jobban bejön. De ennek is csak annyi köze van hozzá, mint amennyit te írtál.

"Én csak bemutatom milyen szinten van Magyarországon a muszlimok elleni gyűlölet."

Te egy piszkosul utálatos személy vagy, de szerintem a muzulmánok többsége nem ilyen provokatív, hazudozó senkiházi ember. Nem kéne kivetíteni mindenkire azt, hogy téged nem sokan bírnak.

De állami szinten is vicc amit írsz, amikor a magyar kormány folyamatosan például a török elnökkel kokettál és más autokrata muzulmán vezetőkkel.

okt. 29. 23:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!