Mennyire nehéz muszlimnak lenni Magyarországon, Európában?
Magyarország állítólag vallásszabadságot gyakorol, tehát mindenki szabadon dönthet arról, mit követ. De szerintem talán egész Európában így működik ez.
A kérdésemben arra utalok, hogy pontosan mennyire nehéz, vagyis inkább megpróbáltató muszlimnak lenni Magyarországon, Európában?
Régebben láttam egy videót, amiben egy magyar muszlim nőt a "honfitársai" nyilvánosan megaláznak, csak azért, mert áttért az iszlám vallásra, de mindezt miért? Félnek a muszlimoktól a velük kapcsolatos negatív sztereotípiák miatt, amelyek összefüggésbe hozzák őket a terrorizmussal?
Mert én akárhogy is nézem, a "nagy keresztény Európa" sem olyan túlságosan tiszta és elfogadó, mint ahogy azt a médiában bemutatják.
Hallottam olyat is régen, hogy a muszlim migránsok nem fogadják el Európa kereszténységét, ezért rengeteg templomot, szobrokat és feszületet megrongáltak, de ugyanakkor nem kéne mindenkit egy kalap alá vennünk, még mindig többségben vannak azok, akik megpróbálnak elhelyezkedni és beilleszkedni közénk.
"Ez akkor lenne igaz, ha lenne ilyen vallási előírás. De nincs."
Hazugság. A Biblia sem írja le hogyan nézzen ki egy templom mégis kialakult keresztény építészeti stílus amihez ragaszkodnak. Ahogy buddhista is és minden vallásra igaz. Tehát igen, ha nem enged azzal korlátozod a vallásszabadságot.
"És láthatóan nem is mindnek kell egy 16. századi stílusú minaret, hanem tökéletes nekik a mostani is."
Szóval most azt hazudod hogy a muszlimok szívesebben imádkoznak egy raktárépületben mint egy igazi mecsetben. Szánalmas hazudozó vagy.
"Szinte az összes külföldi volt, már csak tudom mit láttam szinte hetente"
A többség külföldi de vannak magyar muszlimok is.
"Jártál már valaha ott? Legalább ebbe ne kamuzz már."
Elég sokszor jártam ott ellentétben veled aki egyszer sem.
"Azt pedig nem írtam, hogy most jött ide mind. Azt írtam, hogy évtizedek alatt, szóval megint mit hazudozol?"
Nem. Te azt hazudtad hogy évente sok ezer muszlim érkezik Magyarországra.
"Nem személyesen te, hanem általában akik jönnek, s elhagyják hazájukat. Valami oka csak van, hogy oda konkrétan 0 megy, ide meg azért ezres létszámban."
Hol látsz ezrével érkező muszlimokat évente Magyarországon? Pláne nem mostanában. Én olyan külföldi muszlimokat ismerek akik már régóta itt élnek.
"Persze nyugodtan mehetnél oda felőlem, én biztos nem tartanálak vissza, pakolni is segítenék neked."
Nyilván, mert te gyűlölöd a muszlimokat. Ahogy mondtam, minek menjek egy szintén iszlámellenes, korlátozó országban mint Magyarország?
"Hazugság."
Mi a hazugság? Te magad írtad, hogy nincs a Koránban ilyen előírás.
"A Biblia sem írja le hogyan nézzen ki egy templom mégis kialakult keresztény építészeti stílus amihez ragaszkodnak."
Hol élsz? A keresztény templomok mindig az adott kor stílusában épülnek. A barokk idején barokk stílusban, gótika idején gót stílusban, ma pedig ilyen fura modern stílusban, mint például alábbi:
"Szóval most azt hazudod hogy a muszlimok szívesebben imádkoznak egy raktárépületben mint egy igazi mecsetben."
Az egy igazi mecset, mecsetként hivatkoznak rá minden hivatalos magyar muzulmán oldalon.
"A többség külföldi de vannak magyar muszlimok is."
Haladunk, korábban még fordított arányokat hallottam ki mondataidól.
"Elég sokszor jártam ott ellentétben veled aki egyszer sem."
Sose írtam, hogy jártam volna bent, de péntekenként előtte elég gyakran. Ha a magyar muzulmánok nem teleport vagy földalatti alagutak segítségével távoztak, akkor túl sokan nem lehettek.
"Nem. Te azt hazudtad hogy évente sok ezer muszlim érkezik Magyarországra."
Idéznéd, hogy konkrétan ezt hol írtam?
Mondjuk lehetne nézni róla hivatalos statisztikákat, de még annyira nem érdekelt, hogy nézzek. Ha szeretnéd, szentelek neki egy kis időt.
"Nyilván, mert te gyűlölöd a muszlimokat."
Én? Biztos nem. Te valóban egy utálatos, toxikus förtelmes személy vagy, de messze nem gondolom, hogy minden muzulmán olyan alak lenne, mint te. Biztos vagyok benne, hogy sokuk teljesen normális, jóravaló ember.
"Mi a hazugság? Te magad írtad, hogy nincs a Koránban ilyen előírás."
Attól hogy nincs a Koránban attól még a muszlimok kérhetik és kérték is, amit a magyar állam nem engedélyezett. Ez a vallásszabadság korlátozása ami még az alkotmánnyal is ellentétes.
"Hol élsz? A keresztény templomok mindig az adott kor stílusában épülnek. A barokk idején barokk stílusban, gótika idején gót stílusban, ma pedig ilyen fura modern stílusban, mint például alábbi"
A keresztény templomoknak vannak általános építészeti jellemzői, a stílustól függetlenül. Mindenki felismeri a keresztény templomokat pontosan ezért. Szóval megint hazudsz.
"Az egy igazi mecset, mecsetként hivatkoznak rá minden hivatalos magyar muzulmán oldalon."
Ahogy mondtam építészetileg nem mecset. Ebből is látszik mennyire gerinctelen legalja ember vagy. Egy nyíltan alkotmányellenes, vallásszabaságot korlátozó intézkedést helyeselsz.
"Haladunk, korábban még fordított arányokat hallottam ki mondataidól."
Újabb hazugság. Sosem állítottam hogy a magyar muszlimok vannak többen.
"Sose írtam, hogy jártam volna bent, de péntekenként előtte elég gyakran. Ha a magyar muzulmánok nem teleport vagy földalatti alagutak segítségével távoztak, akkor túl sokan nem lehettek."
Péntekenként többszáz muszlim jár oda, te meg azt akarod behazudni hogy megszámoltad hány magyar muszlim lehet közöttük? :) Szánalmas vagy.
"Mondjuk lehetne nézni róla hivatalos statisztikákat, de még annyira nem érdekelt, hogy nézzek. Ha szeretnéd, szentelek neki egy kis időt."
Tudod ezt értelmes ember fordítva csinálja. Előbb utánanéz majd ezt követően tesz állítást, mig te előbb hazudsz majd mikor kiderült hogy hazudtál, utánanéznél :)
"Én? Biztos nem. Te valóban egy utálatos, toxikus förtelmes személy vagy, de messze nem gondolom, hogy minden muzulmán olyan alak lenne, mint te. Biztos vagyok benne, hogy sokuk teljesen normális, jóravaló ember."
Én vagyok utálatos, toxikus förtelmes személy? Te jelensz meg minden muszlimokhoz szóló kérdésnél ahol hazudozol, provokálsz. Válaszolnál arra mi keresnivalód van ennél a kérdésnél? Azt kérdezték ennyire nehéz muszlimnak lenni Magyarországon. Ehhez neked mi közöd van? Ja szóval te vagy utálatos, toxikus förtelmes személy aki gyűlöli a muszlimokat.
“…erre meg nyilván rátesz még egy lapáttal, hogy az iszlámnak nem jó most a renoméja.”
Azért tettek érte, hogy ez így legyen. Nem lehet az egészet a jobboldali populista propagandára kenni.
“Ehhez nagymértékben hozzájárult a kormány gyűlöletkeltő propagandája.”
De gondolom az integrálódni nem hajlandó muszlim migránsok azok nem járultak hozzá egyáltalán.
"Régebben láttam egy videót, amiben egy magyar muszlim nőt a "honfitársai" nyilvánosan megaláznak, csak azért, mert áttért az iszlám vallásra, de mindezt miért?"
Na és fordítva? Mit tesz avval a nővel az iszlám rokonai vagy bárki onnan, ha áttér a kereszténységre? Melyik a jobb?
“Hol látsz Magyarországon integrálódni nem hajlandó muszlimokat? Szóval újabb hazugság részedről.”
Magyarországon sehol. Nyugat Európában annál többet.
"Szóval újabb hazugság részedről."
Részedről? Te már azt se tudod, hogy mikor kinek írsz... Annyira szánalmas alak vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!