Lehetséges hogy most a Dunán jövő árvíz egy egész Magyarországot elárasztó özönvíz lesz, ami Isten büntetése lesz amiatt mert a magyarországi papok nem úgy élnek, ahogy az Úr szavának hirdetőitől elvárható?
Duna mellett lakom. Az előrejelzések szerint volt már ennél jóval nagyobb árvíz is, amire már én is emlékszem.
Fel kell készülni a védekezésre, de azért nem kell katasztrofizálni...
Az osztrák papok jobban el tudják rejteni a deviáns viselkedésüket. De Isten mindent lát.
Szerintem mondjuk az esőzések miatt van az áradás.
de azt, hogy miért vannak az esőzések én sem tudom megmondani.
Szia.
Nem, a Biblia nem ír ilyesmiről.
Ezek a természeti károk, a földön mindenütt okoznak problémákat, akár vétkeznek az egyházak vezetői, akár nem.
De ez még nem a vége a jelenlegi gonosz rendszernek.
Sajnálatos, hogy ezt kell írjam, de ennél sokkal rosszabb dolgok fognak bekövetkezni.
A vallások összessége nem ilyen módon lesz megbüntetve, és annak támogatói sem.
Jelenések könyve:(Jelenések 17:16) 16 A tíz szarv pedig, melyet láttál, és a vadállat meg fogják gyűlölni a prostituáltat, kifosztják és meztelenné teszik, megeszik a húsát, és teljesen elégetik őt.
Azok a vallások, akik most a Földön létező összes emberi hatalmakkal kapcsolatban vannak és támogatják őket, azokat Isten elhatározása alapján maguk a politikai hatalmak fogják megszüntetni.
A tűz a teljes pusztulást jelenti, vagy is Isten így bünteti meg őket, amiért az embereket becsapták, és Isten nevében sok gyalázatos dolgot követtek el az emberiség ellen.
"de azt, hogy miért vannak az esőzések én sem tudom megmondani."
Mert sok a viz a legkorben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!