Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallásos emberek hány százalék...

Vallásos emberek hány százaléka hisz a jóslásban?

Figyelt kérdés

okt. 21. 16:57
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés olyan szinten más irányba ment, hogy az nem igaz. De legalább kerülni fogom ezt a kategóriát a továbbiakban.
okt. 25. 11:04
 22/24 anonim ***** válasza:
Isten majd segít, hogy keresztény legyél. Ne abból indulj ki, hogy itt milyenek, itt sokan nem hisznek Istenben. Menj inkább templomba, imádkozz Istenhez, mert Isten nem taszít el senkit, akármilyen bűne is volt. Megbocsát, és segít, csak imádkozz sokat, kérd Istentől, hogy erősítse a hitedet, hogy adjon bölcsességet, egészséget. Amikor imádkozol, bocsáss meg másoknak, ne haragudj másokra. Bánd meg bűneidet Istennek. Isten megbocsát, és segíteni fog. Imádkozz azért, hogy jobb lehess, és imádkozz azokért is, akik rosszak, hogy nekik is segítsen Isten, hogy ők is kapjanak bölcsességet, boldogságot, egészséget.
nov. 2. 01:33
 23/24 anonim ***** válasza:
Bocsának, ha durván fogalmaztam. Úgy értettem, hogy keresztény embernek nem szabad hinnie más vallásban, és nem szabad követnie, vagy érdeklődnie olyan dolgok felé, amik nem keresztények. A legjobb, ha nem is tudja, hogy mit jelentenek azok a dolgok. Egy kereszténynek Jézus Krisztus szavait kell követnie, imádkoznia kell Istenhez, hogy adjon bölcsességet, boldogságot, egészséget. Olyan idegen szavakat, amik nem keresztények, olyanokat ne is írj, mert azokat jobb, ha keresztények nem ismerik. Egy kereszténynek nem szabad ilyeneket tudnia, vagy olyan dolgok felé érdeklődnie, amik gonosz dolgok. Egy kereszténynek Jézus Krisztus szavait kell követnie. A legjobb, ha az ezotériát is gonosz dolognak tartja, és az ezoterikus dolgokat, vagy kifejezéseket nem is ismeri. Ha te ismersz ilyen szavakat, akkor jobb, ha nem használod olyanok előtt, akiknek még nem olyan erős a hite, mert az ilyen emberek hajlamosak elterelődni, és a kereszténység helyett mással foglalkozni, inkább az ezotériával, mert még nem elég erős a hitük, és könnyen megtéveszti őket a gonosz. Ne nézzenek utána másnak, csak a kereszténység felé érdeklődjenek. Csak Jézus Krisztus szavait kövessék.
nov. 2. 01:47
 24/24 anonim ***** válasza:
Bocsánatot kérek, csak azt hittem, hogy azért mondasz ilyen dolgokat, idegen szavakat, mert érdeklődsz az ezoterikus, dolgok felé. A legjobb, ha keresztényként nem érdeklődsz ilyen dolgok felé, mert a gonosz könnyen tud hatni az emberre, ha elterelődik, és másfelé figyel. A keresztényeknek mindig Jézus Krisztus szavát kell követnie. Ne haragudj, bocsánat, ha megbántottalak, és ha nem magyaráztam meg jól amit írtam. Sok dolog van, ami elszakít Istentől, az ezotéria ilyen, é jobb, ha az ember nem is foglalkozik ilyen dolgokkal. Csak imádkozik Istenhez. És ha valami ezoterikus dolgot lát, akkor is imádkozik Istenhez, hogy segítsen, hogy ne engedje, hogy a gonosz bántsa az embereket, viszont kérni kell Istentől, hogy segítse az embereket, és hogy aki rossz volt, az legyen jó, és legyen hívő.
nov. 2. 02:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!