Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallásos emberek hány százalék...

Vallásos emberek hány százaléka hisz a jóslásban?

Figyelt kérdés

okt. 21. 16:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
58%
Az ezotéria maga, gonosz dolog. A titokzatosság érzetét is már maguk a démonok okozzák. Kismértékben nem tűnik rossznak, de ez nagyon komoly mentális betegségeket, paranoiát okozó démonok. Ezek, már ha kicsivel jobban jelen vannak, felelősek a félelemért. Ezek ellen csak Isten tud harcolni, ember nem. Ezért kell mindig imádkozni Istenhez. Kérni, hogy adjon bölcsességet, egészséget, védjen meg a rossz dolgoktól, és hogy űzze el a rosszat. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.
okt. 21. 21:28
 12/24 IstenGyermeke1 ***** válasza:

A jóslás minden válfaja és praktikája gonoszság. Legjobb esetben szélhámosság, rossz esetben okkultizmus.

Továbbá egyeseknek javasolnám a különbség tisztázását a magánkinyilatkoztatás és a jövendőmondás közt.

okt. 22. 16:02
 13/24 anonim válasza:
30%
Én keresztény vagyok és hiszek benne de ezzel együtt tudom hogy gonoszak jönnek a jóslat energiájára. Egy embernek MINDIG csak úgy tudnak jósolni hogy a jelenlegi energiák szerint mondják el a lehetséges kimenetelt. Ha pl valaki lelkesen akar magának párt akkor működik a vonzás törvénye a jóslat szerint lesz párja. Ha holnap után elveszett a motiváció már elbukott a dolog. És nem kevés embert bizony így tönkre lehet tenni. Ezért jönnek erre nagyon a démonok mert a legtöbb ember aki jóslást kér vagy kétségbeesett vagy fél.
okt. 24. 17:09
 14/24 anonim ***** válasza:
Az nem energia, amit érzel. Az csak kedv szint. Amit Isten ad, az teljesen más. Isten adja az életet, a boldogságot. Aki azt hiszi, hogy energiákat érzékel, az már akkor téved. Olvasd el az Újszövetséget, és akkor megérted, hogy akiben benne van a Szentlélek, az mit csinál. Az élteti Istent, és csodákat tesz. Az gyógyít, és nincs benne semmi önzés, és magyarázkodás, mint ahogy azokban, akik energiákról beszélnek. Isten nem energia, hanem éltető Lélek.
okt. 24. 18:50
 15/24 IstenGyermeke1 ***** válasza:

Ez már inkább gnoszticizmus.

A vonzás törvénye ugyanilyen ezoterikus eretnekség; hasonlóképpen, mint a különböző általad említett spirituális energiák.

okt. 24. 21:31
 16/24 anonim ***** válasza:
Mért mondasz idegen szavakat. Mért oktatsz másokat keresztényellenes dolgokra? Én nem tudom mit jelent, de ha nem keresztény, akkor gondolom valami sátáni dologról van szó. Nem is szabadna vallásos kategóriában gonosz dolgokat tanítani, magyarázni, beszélni. Aztán meg leírod, hogy eretnekség. Amikor ha tudnád, hogy az csak a középkorban volt szokás mondani, a gyilkos pápák idején. Téged ugyanúgy a gonosz irányít. Téged ugyanúgy éltet, ha titokzatosságot érzel. Mondtam, hogy démonok okozzák. Csak Istenről beszélhet aki keresztény. Egy kereszténynek nem szabadna utána néznie a többi dolognak, nem is szabadna érdeklődnöd a gonosz dolgok felé, vagy ismerned őket.
okt. 24. 21:50
 17/24 anonim ***** válasza:
A kereszténynek Jézus Krisztus követői, Jézus Krisztus szavát követik, és olvassák az Újszövetséget. Ami nem keresztény, az a gonosztól való. Az ember követ el hibákat, amiket aztán meg kell bánni Istennek. Isten megbocsát, és ha kérjük a Szentlelket, akkor Isten újból megadja annak, aki kéri.
okt. 24. 21:58
 18/24 anonim ***** válasza:
A keresztények Jézus Krisztus szavának követői. Olvasd az Újszövetséget, imádkozz Istenhez, hogy adjon bölcsességet, egészséget, és hogy megértsd, amit az Újszövetségben mond Jézus Krisztus. Kérd Istentől a Szentlelket, és hogy űzze el a gonoszt az emberekből, de az embereknek kérj bölcsességet, egészséget. Ha imádkozol, bocsáss meg másoknak, és bánd meg a bűneidet, és kérd, hogy Isten is bocsásson meg neked. Higgy Istenben, bocsáss meg másoknak, és kérd Isten segítségét, hogy adjon neked bölcsességet, és hogy védjen meg a gonosztól.
okt. 24. 22:06
 19/24 IstenGyermeke1 ***** válasza:

Ezt kinek írtad?

U. i.: most miről van ebben szó? Ha nekem írtad a 90%-a olyan mértékben irreleváns.. ez esetben javasolnám, hogy fuss neki mégegyszer, miután értelmezted a hozzászólásomat, és ez esetben a rágalmakat hagyd ki, ha kérhetem.

okt. 24. 22:06
 20/24 anonim ***** válasza:
Működik a jóslás, szerintem nem kizárólag egy ökörség. Viszont az emberre negatívan hat, keresztényként kerülni kell.
okt. 25. 02:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!