Az emberek hány százaléka élhet ilyen életet?
Figyelt kérdés
Kötetlen munkaidőben vagy home officeban dolgozik, nincs párkapcsolata és nem is akar.
Magyarán teljesen független, király élete van.
aug. 31. 19:05
2/11 anonim válasza:
Azt azért tegyük hozzá, nem akar párkapcsolatot, de alkalmi szexpartner-kapcsolattal rendelkezik, illetve arra mindig vevő
3/11 anonim válasza:
Tesóm pont így van. De azért állandóan depressziós.
4/11 anonim válasza:
Sokan. De ők nem biztos, hogy király életnek tartják.
5/11 Senior Séf válasza:
Király élet? Egyenes út a teljes elmagányosodáshoz.
6/11 anonim válasza:
Hosszútávon egy ilyen élettől az ember teljesen magányos lesz, teli szorongásokkal és önértékelési problémákkal.
7/11 anonim válasza:
Napi 3-4 órát ingázom a munkahelyemre, 240 nettóért/hó, gyűlölöm! Amikor este hazaérek, se energiám, se életkedvem, mondhatni még depressziósabb lettem, mint akkor amikor itthon voltam. De! Naponta rengeteg emberrel találkozom, van lehetőségem beszélni, és feldob sokszor. De a tudat, hogy ezt a 3-4 órát szívesebben tölteném egy partnerrel, de nem tehetem, szintén lehangol, és mindig féltékeny leszek, amikor azt hallom a környékemen élőktől, hogy egy-két ember home officeban dolgozik. Sőt, az utcánkban majdnem mindenkinek van valami vállalkozása. De nagyon szívesen dolgoznék helyben is, vagy hibrid, mert a 8 óra mégis 8 óra, viszont az 1000 forintos órabérből még inkább éhenhalok. Én is azt veszem észre, sokan home officeban vannak, otthoni egyszerű irodai asszisztens munkával, miközben álláshirdetésekben csak ingatlanirodás vagy call-centeres lehetőségeket találok.
8/11 anonim válasza:
Elég gáz ezt így általánosan az élet csimborasszójának vagy éppen valami lesajnálható zsákutcának titulálni.
Teljesen egyéni a dolog. Van akinek ez tényleg nagyon jó, de van aki nem bírná elviselni, mert neki nem elég enny inger. Nem vagyunk egyformák
9/11 anonim válasza:
HO-ban dolgozik, nincsen párkapcsolata, és nem is akar?
Magyarul egész nap otthon kuksol, veri a billentyűzetet, ennyit vár az élettől?
Szerintem ez nem király élet, hanem elég szánalmas.
10/11 anonim válasza:
#9: Barátok, család? Egyedül sem lehet kimozdulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!