Miért olyan erős a muszlimok hite?
"Ehhez képest folyamatosan hazudozol. Pl csak mert a te megfigyelésed megfigyelési torzításon alapul, erre megpróbálod azt hazudni, hogy akkor a másik válaszolóé is, holott az ő kommentjében semmi nem utalt ilyesmire. Vagy ott van pl a másik hazugságod a csúszós lejtővel, amit szintén számon kértek rajtad."
A másik válaszoló megfigyelésen alapuló észrevétele szerinted miért reprezentatív ? :) Arról nem is beszélve hogy a reprezentatív statisztika az én megfigyelésemet igazolja :)
A felmérés szerint a török emberek 86%-a nyilatkozott úgy hogy fontos vagy nagyon fontos a vallás számára. A másik válaszoló azt akarta behazudni hogy nem fontos.
Ez a kutatás is azt mutatja hogy a törökök a legvallásosabbak Európában:
Pedig Törökország 100 éve szekuláris. Szóval nem igaz hogy ha az állam szekuláris az emberek vallástalanok lesznek.
Én a kérdésről szeretném elmondani a véleményemet.
Olybá tűnik, hogy egyfalyta versengés és dicsőités miatt született meg ez a kérdés, és az egyik muszlim hozzászolo, is éles ellentétben kritizálja a kereszténység egészét.
Szóval.
Nem láttam nagyobb hitű embert Krisztusnál, Mózesnál, álljatok ki az?
Másodszor, nem érzékeltem nagyobb hitet szenteknél, apácáknál. Semmi ilyesmit nem hallottam a muszlimoknál, lehet hogy van.
Harmadszor, Krisztus azt tanította, aki felmagasztalja magát azt megaláztatik. Aki megalázkodik felmagasztalják.
Ez a muszlimok erösebbek duma, ez kérkedés és felmagasztalás. Ebben a kérdésben Krisztusnak van igaza.
Emiatt drága muszlim testvéreim alázatosabbak legyetek, Isten nem szereti a kérkedést, vallási versengést. És akkor mi leszünk akik felmagasztalunk titeket.
Mohamed rosszul tette, vagy éppen nem Istenre hallgatott amikor a keresztények ellen beszélt. Arra kér titeket hogy maximálisan legyetek alázatosak Isten felé, és ezt a megtanult alázatot fejezzétek ki embertársatok felé is. Itt Mohamed elrontott titeket, úgy nevel titeket hogy saját vallás alázatosnak, de más vallásokhoz harcosan álljatok hozzá
Ezt ti is látjátok nem egységes tanitás, hanem meghasonlott tanítás.
A mi ketesztény tanitásunk egységben áll. Alázat Isten felé alázat az embertársaink felé.
Persze lehet gyors válaszban kivételeket és ellenpéldát hozni, de én a tanításról beszéltem nem a kivételekről akik nem hajlandóak ezt figyelembe venni.kivételes hozzáállasok az Iszlám a is vannak, lásd a sokat emlegetett ártatlanok torokelvágasait.
"Itt Mohamed elrontott titeket, úgy nevel titeket hogy saját vallás alázatosnak, de más vallásokhoz harcosan álljatok hozzá"
Ez a gond a keresztényekkel. Folyamatosan hazudnak ha az iszlámról van szó. Régen rossz ha a saját keresztény vallásod igazát úgy próbálod igazolni hogy hazudozol az iszlámról. A Korán pont hogy azt parancsolja, kedvesen és igazságosan viszonyuljunk a más vallásuakhoz.
"Ezt ti is látjátok nem egységes tanitás, hanem meghasonlott tanítás.
A mi ketesztény tanitásunk egységben áll. Alázat Isten felé alázat az embertársaink felé."
Újabb hazugság. Az iszlám tanítása egységes. A Korán is az egész világon egységes. Ellenben a keresztény tanítás millió irányzatra bomlott és nincs is olyan hogy a Biblia. Minden keresztény irányzat Bibliája eltér, akár többszáz oldallal.
Javaslom próbáld meg betartani a Bibliád azon parancsát hogy ne hazudj.
Miért tartod az ide író összes keresztényt hazugnak, miért nagyképüsködnek itt a muszlimok, hogy ők a jobbak, miért nem vagytok kedvesek?
Nincs válasz Krisztus hitére? Nincs válaszotok a szentek hitére...őnáluk egyetlen muszlim se nagyobb hitű.A nagyhitű az aki alázatos embertársaival és nem az a nagyhitű aki nagyképű más vallásokkal.
A nagyobb hit nem abból áll ki tud gyáván ártatlanok nyakát elvágni. Ez is nagyképűség.
Semmilyen hetedik mennyország nem jár Anna a beteg elméjü muszlimnak aki erőszakbol Allah akhbarral lejárata Isten dicsőségét amikor ókori bosszúját kiéli.
Hallgassátok Krisztusra, nincs szemet szemért nincs fogat fogért. Hanem alázat van. Az alázattal tudod megalázni a másik vallást, mert akkor elszégyelli magát. Helyette ha atombomba akkor én is ledobom az atombombát?
Ébredjen már az értelmetek, nincs jó válaszotok, az erőszakra csak a bosszú?
Kizárólag csak Krisztus tudja megtörni a bosszú láncolatát.
A koránba, mi van írva? Hogyan kell egy muszlimnak a bosszú láncolatát megtörni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!